Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 10:18   #7
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
HandaN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Yönetimi protesto dersen alası var" ben neden göremedim duyamadım yönetim istifa diyenleri? Maç boyunca Baki' yi ıslamak, Alex e şişe atmak, Volkan' a küfür etmek dışında ne yaptı taraftar? Tamam takımda kötüydü ama hani Biz Sevinmek İçin Sevmemiştik? Böylemi olmalıydı son derbimiz?
Fener maçında olmadı protesto,Sivas maçını kastetmiştir büyük ihtimalle.90 dakika boyunca Yeter Yıldırım Demirören sesleri yükselmişti,gol attığımızda bile sevinmeyip Defol Demirören demiştik.Büyük bir protestoydu bence,yerine ulaştığını düşünüyorum ama anlayana!..
Taraftar mevzuna gelince katılıyorum ama taraftarada hak vermek lazım.Taraftar maça öyle bir başladıki dedim bu maçta coşacağız.Ama saolsunlar bizimkiler maça öyle ezik! başladıki,aynı zamanda Fenerde çok hırslı,top yapan çok rahat bir şekilde biz bunları yeneriz gibi başladılar.Nitekimde öyle oldu zaten...İlk golden sonrada taraftar ümidini kesti.Diyeceksinizki geçen senede aynısı olmuştu ama desibel rekoru kırdık.Taraftarda bu maçın geçen senenin kopyası olacağını anladı maçı izlerken büyük ihtimal,futboldan anlamayan insanlar değil sonuçta.Göz var nizam var.Taraftar her şeyi görüyor sonuçta...Bide tabi bir asgari ücret kadar para bayılmış gelmişler oraya,böyle rezil bir futbol izleyince bunları çok anormal karşılamamak gerek.Maç sonunda hepsini toptan yuhalayacaklardı bence,asıl o zaman maça damga vururlardı.İkinci yarı başlarken nasıl futbolcuları çağırıp alkışladılarsa,onlarda bu alkışa cevap veremedilerse maç sonunda hepsi yuhalanmayı haketmiştir.Taraftarın en büyük eksisi budur bence...
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla