Alıntı:
BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım günlük yaşayan sen ve senin gibilerdir . Senin ertuğrulun varya colochini , melberg ve meite ile anlaşılmasına rağmen red etti gerekirse yedek bırkamazmış diye . Dripiç ile gordon u başkan öneren alalım diyen ertuğrul un ta kendisidir. Eğer ertuğrul takımın başında kalırsa seneye zerre kadar başarı umudum yok asla başarılı olamaz asla bize aslan ertuğrul kaplan ertuğrul dedirtemez . Cemaatin iteklemesi ile nereye kadar gidebilir ertuğrul bilmem .  |
Bunu cidden söylüyormusun ya?Bizim yönetim Mellbergel,Colocciniylen anlaştı ama Ertuğlul hoca istemedi hea.Güldürmeyin beni Allahaşkına yaf.Dalgamı geçiyorsunuz siz,kim istemez öyle oyuncuları.Türkiyede onlar gibi defansmı var hiç de Ertuğlul hoca istemesin.Tamam futbolu bilmiyor diyorsunuz ona ama bu kadrda değil artık.Futbol cahili insan bile Gordonmu Mellbergmi sorusuna Mellberg der!..Biraz düşünün şu yazdıklarınızı yaa,aklınız eriyormu buna...Yönetimin gücü yetmedi bu oyuncuları almaya,bunu söylemek zor mu geliyor size.Sinan Negin kendisi çıkıp demedi mi Colocciniylen para konusunda anlaşamadık,bonservisi bize yüksek geliyor diye.Bilip bilmeden konuşuyorsunuz,atıp tutuyorsunuz yaa...Bırakın Allahaşkına...