Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 16:21   #18
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
The_Black_One´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ricardinho-higuain-bobo-baki-rüştü-mehmet yozgatlı-delgado-cisse-gordon gitsin. yerlerine gerçek bir 10 numara (sezon içinde 30 maç 20 asist 15 golle oynayacak) biri gelsin. süper bi ön libero, süper bi sol bek, süper bi sağ bek, süper bi stoper, süper bi sağ açık, süper bi forvet gelsin. her mevkide en az kaliteli 2 futbolcu olsun sorun yaşanmasın! en önemlisi iyi bi kaleci ve aynı dili bilen stoper olsun!
10 numara siz takim istiyorum ben sevilla gibi liverpool gibi 4 4 2 yi oynayacak takim istiyorum 10 numara olcaksa illa delgado kalsin bize savasan takim lazim besiktasin ruhuna en uygun takim sistemi 4 4 2 dir super bir dortlu defans ama en buyuk ozellikleri backlerde olacak super iki back oncelikle ortaya kazma degil oyunun iki yonunu oynayabilecek 2 adam poulsen ve keita gibi sol ve sag aciklar hizli yetenekli tello yeterli sol acik icin sag aciktada serdar yeterli bence ama daha iyisini bulurlarsa alsinlar her 2 sinin birer yedegi aydinin tellonun yedegi olmasindan yanayim cissenin yanina bi poulsen lazim bize bide bunlarin 1 er yedegi olcak biri serdar kurtulus digeri alinsin forvetimiz bence cok guclu nobre haric ama ha bobo illada gidecekse wolfsburgdan grafite valenciyadan zigic gibi bi adam getirebilirsek bu lige sigmayiz ancak bunu yapacak yonetim vizyonumuz varmi orasi tartisilir

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (31-03-2008 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla