Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 17:56   #1
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İşte Yunus Yıldırım'ın isyan ettiren hataları

1 Kezman hakem düdüğünü çaldıktan sonra herkes durmasına rağmen pozisyonu devam ettirip, şut attı. Sarı kart bir yana uyarı bile almadı.

2 F.Bahçe'nin ilk golünden önce Colin Kazım topu taç çizgisinin 10 cm dışından çevirdi. Yan hakem görmedi. Pozisyonun devamı gol oldu.

3 Colin Kazım 90+2'de ceza sahasında topla voleybol oynadı. Yunus Yıldırım, net penaltıyı vermedi.

4 İlk yarıda Serdar'ın ceza sahasına yaptığı ortada top Edu'nun koluna çarptı. Hakem buna da penaltı verebilirdi ancak korner çaldı.

5 Edu, kaptan Alex'e atılan yabancı maddelerden birini alarak tribünlere geri attı. Hakem sarı kart göstermedi. Aynı Edu, ikinci golden sonra Alex ve Semih'le birlikte tribünlere tırmandı, ancak yine sarı kart görmedi.

6 Maçın ikinci yarısında yaklaşık 12 dakikalık duraklama oldu. Ancak hakem sadece 8 dakika uzatma oynattı.

7 Yunus Yıldırım ikili mücadelelerde takdir haklarını misafir takım olmasına rağmen Fenerbahçe'den yana kullandı.
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla