Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 19:31   #7
neilblack
Bağdat Kartalı

neilblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aslihan7780´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yönetim listesini hazırlıyor şididen size diyoum türkiyenin en zengin 5 zengininden bir daha ne diyim kaynak tamamen doğru ama açıklamamaya yemin ettim beşiktaş ütüne sabredelim bende kahrediyordum ama bu haberi bu gün ken doğruluğunu öğrenince seviniyorum 2010 içinde değil 1 hafta çinde basına bildirlicek demirörene beşiktaş kulübüne verdiği parayı kendi ceplerinden demirörene verecekler yani beşiktaş sevdalıları çalışıyor bende onlar beşiktaştan vazmı geçti diyordum geçmemişler yani 1 ay içinde kongire var
abla ya biraz daha açık kouşur musun yoksa söylediklerin pek içime sinmedi senden isim istemiyorum ama iki mesajında da sadece türkiyenin en zengin 5 işadamı olduğundan başka birşey dememişsin sence sadece bu özellik bizi mutlu eder mi beşiktaş başknlığı için yeter mi???tuncay özilhan adı aklıma geliyor(yıldırım demirören aday olmam demişti) korkuyorum valla kendisi hakkında hiç bir şey demicem aşağıdaki linkte forum sakinleri hakkındaki görüşlerini dile getirmiş eski bir konu ama olsun
http://www.besiktasforum.net/forum/c...baskan-olmali/