Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 19:39   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real Madrid:3 Sevilla:1

Raul'den 290. gol: 3-1

La Liga'da 31. Hafta kapanış mücadelesinde Real Madrid, sahasında konuk ettiği Sevilla'yı 3-1 mağlup etti.
Cumartesi günü yapılan karşılaşmada FC Barcelona'nın Real Betis'e 3-2 yenilmesinin ardından alınan bu galibiyetle, Real, Villarreal'in 6 puan üzerinde zirvede yer aldı.
Villarreal, son 2 karşılaşmasında üst üste mağlubiyetler alan Real Madrid'i takibini sürdürürken, Eylül ayında yapılan karşılaşmada kendi sahasında Real'e 5-0 yenilmişti.
Real Madrid, henüz 7. dakikada Gabriel Heinze'nin kafa vuruşu ile 1-0 öne geçerken, gol Wesley Sneijder'in serbest vuruşunun ardından geldi. 37. dakikada Sevilla Kanoute ile skorda eşitliği sağlarken bu gol de serbest vuruş sonrası geldi. Alves'in kullandığı serbest vuruşta, Seydou Keita'nın kafa vuruşu ile topa sahip oldu ve Kanoute vole vuruşu ile skoru eşitledi.
Real, bu gole cevap vermekte geç kalmadı ve 1 dakika ardından Sneijder topu Raul'le buluşturdu ve Raul yaptığı vuruşla kariyerindeki 290. golünü kaydetti.
Bitime 25 dakika kala hızlı çıkan Real Madrid, sağ kanatta topu Guti ile buluştururken, gecenin en başarılı isimlerinden Guti, cezasahası içerisinde topu Higuaín ile buluşturdu ve Arjantinli oyuncu, Real'e 2 farklı üstünlüğü getirdi.
Mücadelede son 20 dakikaya girilirken, gecenin en önemli isimi Guti, yaptığı 49 pasında sadece 5 pas hatası yapmıştı ve oyundan alınırken, tribünleri dolduran binlerce taraftar onu ayakta alkışladı..
La Liga'da bu hafta alınan sonuçlar Real Betis - FC Barcelona 3 - 2
Villarreal - Atletico Madrid 3 - 0
Espanyol - Racing Santander 0 - 3
Valencia - Mallorca 0 - 3
Valladolid - Zaragoza 2 - 1
Recreativo Huelva - A.Bilbao 1 - 1
Getafe - Osasuna 0 - 2
Almeria - Levante 2 - 1
Deportivo La Coruna - Murcia 3 - 1
R. Madrid - Sevilla 3 - 1
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla