Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 20:58   #35
cenkay02

cenkay02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla artık çok sıkıldım. Nefretimin doruklarında gezen febenin yaptıklarını kimse inkar edemez. Adamlar yavaş yavaş derinden bu işi hallettiler. Demirören 60-70 milyon doları sadece transfere harcadı her gelen gideni arattı. 4-5 tane çok sağlam yabancı alınıp kadroda tutulsaydı şimdiki durumumuz çok farklı olurdu. Çağdaş, berkant, youla, veysel, tayfun, kürşat, baki....................... ve onlarcası. İyi gün taraftarı değiliz dedikçe bizimle dalga geçer gibi davrandılar. Hislerimizi yok saydılar. İstemiyorum ben böyle BEŞİKTAŞ aşığı. 15 yılda 2 şampiyonluklada yetinecek değilim. Bu işin ehli gelsin. Kendi değerlerine sözde değil özde sahip çıkan. Tek amacı febeyle yarışmak kadar küçük emellerin adamı olmayan. Sokakta çocuklar top oynuyo hepsi söz birliği etmişçesine eziklerin futbolcularının isimlerini söylüyo. Ama inanıyorumki içindeki çılgın BEŞİKTAŞ aşkını işinde de başarıya taşıyacak, ve bizi sürekli sevinderecek birileri de bu kulübün başına gelecek ve sağa sola sataşmadan, eze eze sindire sindire bizi hakkettiğimiz yerlere getirecek........ AMİNNNNNNNNNN