Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 23:38   #1
Aydin
CaSPeR
 
Aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 YILDIRIM DEMİRÖREN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI !

Click the image to open in full size.Tam boy olarak gormek için buraya tıklayınız..
Click the image to open in full size.

Yıldırım Demirören görevi bırakıyor
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, istifa edeceğini açıkladı.


NTV-CNBCE (kaynak)


İSTANBUL - Demirören, siyah-beyazlı takımın Turkcell Süper Ligi’nde önümüzdeki hafta oynayacağı Sivaspor maçının ardından görevi bırakacağını söyledi.


“İSTİFA KARARIMDAN KİMSENİN HABERİ YOK”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, istifa kararından ailesi dahil hiç kimsenin haberi olmadığını belirterek, “Bir hafta Antalya’da kafamı dinleyip, sonra yönetim kurulu ve arkadaşlarımla konuşacağım. Bırakma kararımı bir iki yönetici arkadaşım ve siz biliyorsunuz. Üzgünüm. Bu camiaya yazık oluyor. Haftaya Sivas maçından sonrayönetim kurulu yapacağız. Normalde pazartesi yönetim kurulu var, ama iptal ettiim. Biz bu göreve Beşiktaş aşkıyla geldik. Şimdi bu aşka ne oldu? Nereden geldi bu hırs? Nereden geldi bu kavgalardan rant sağlamak? Beşiktaş’ın içi karmakarışık. Biz Beşiktaş’ın içinde, Beşiktaş’ın kötülüğünü tartışan Beşiktaşlıları tartışalım, bunlara gelmeliyiz. Beşiktaş’ın en hassas noktası olan Divan Kurulu’ndaki konuşmaları bile marifetmiş gibi yazıyorlar. Biz ne yapıyoruz? Ne yapmaya çalışıyoruz? İstifa kararımdan hiç kimsenin haberi yok. Karım, çocuklarım dahil kimseyle konuşmadım” dedi.


Asıl nedenin ; Gectiğimiz Cumartesi kendi sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe ye 1-2 yenilen Beşiktaş ta maç sırasında lobide maçı izleyen anne Demirören fenalaşınca stadı terk etmişler ve hastaneye gitmişlerdi. Demirören ailesinde annenin hastalaması ve oglundan görevi bırakması ricasında bulunması üzerine bu kararı aldıgı yakın çevresi tarafından basına sızdırılan haberler arasında yer alıyor.


Murat Kosavalı
NTV-CNBCE HABER
__________________
Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S.
Aydin Ofline