"Rakibi küçümsemiyorum"
Son iki maçını kaybedince liderlikten inip zirvenin 5 puan uzağında kalan
Beşiktaş, pazar günü konuk olacağı Sivasspor’u yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Siyah beyazlı kulübün menajeri Sinan Engin, oyuncularını zorlu maça motive etmek için büyük çaba harcıyor. Dün Ümraniye Tesisleri’nde iki kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman nezaretinde oyuncularla bir toplantı yapan Engin, "Beşiktaş formasını giyen kim olursa olsun, her türlü şartta Sivasspor’u yener" diyerek futbolculara olan güvenini dile getirdi.
Taraftarımıza borcumuz var
Sivasspor’un gücüne dikkat çeken Sinan Engin, şu uyarılarda bulundu: "Rakibi asla küçümsemiyorum. Ancak, teknik, fizik ve beceri bakımından onlardan çok üstün olduğumuzu söyleyebilirim. Beşiktaş futbolcusu rakip, iklim, zemin ve şartlar ne olursa olsun mücadele etmeli. Yönetimimize ve taraftarlarımıza başarı borcumuz var.
Sahamızdaki F.Bahçe yenilgisiyle şampiyonluk yarışında kapanması zor olmayan bir yara aldık. Yönetim kurulu ve taraftarımızın inanılmaz desteğine, bundan sonraki maçları kazanarak layık olmalısınız. Hedeflerimizden asla vazgeçmedik. Sezon bitimine kadar tüm maçlarımızda nefesiniz kesilene kadar koşmalısınız.
Kaynak: Hürriyet
03.04.2008