Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2008, 19:57   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş inancını kaybetmedi!

Beşiktaş inancını kaybetmedi!
Click the image to open in full size.

Süper Lig´de geçen hafta Fenerbahçe´ye 2-1 yenilerek zirve mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivasspor´un gerisinde kalan Beşiktaş, şampiyonluk umutlarını sürdürüyor.
4.4.2008



Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kulüp olarak şampiyonluk inancıyla yollarına devam ettiklerini belirterek, "Ümidimizi yitirmiş değiliz" dedi.
Erdoğan, yaptığı açıklamada, şampiyonluk mücadelesinde 6 Nisan Pazar günü Sivasspor ile deplasmanda yapacakları maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Kazandığımız takdirde iddialı olduğumuz şampiyonluk mücadelemiz aynı heyecanla devam edecektir. 4 takımın şampiyon olma ihtimalinin olduğu ortamda Beşiktaş inançla yoluna devam etmektedir. 4 takım arasında puan farkı çok az. Sıralama her an değişebilir ve fark kapanabilir. Hedefe ulaşma yolunda davasına inanmış camia olarak yolumuza devam ediyoruz."
Hedeflerini tamamen şampiyonluk mücadelesine yönlendirdiklerini kaydeden Levent Erdoğan, "Her takımın kendine göre zorlu maçları var. 11 Mayıs’a kadar şampiyonluk hedefimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sezon henüz bitmedi" dedi.
Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 4 maç ceza alan ve Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından bu cezası onanan Bobo konusunda ise, "Verilmiş olan ağır bir cezadır. Beşiktaş hak etmemiştir. 4 maç ceza alacak bir durum yoktu. Bu kararı ağır buluyoruz" diyerek sözlerini tamamladı
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla