Fetva kelimesine takılı kalma orda senin anladığın anlamda bir anlam söz konusu değil. Amacım basite indirgemekti ki saçmalık göreceli bir kavramdır neyse felsefi konular bunlar ^^ asıl konuya gelirsek basite aldılar ya da almadılar onlar bir şekilde o sahadan galip çıktılar. Diyorsun bize izin vermediler hakem aldı maçı e peki maçın galibinin hakem olduğunu biliyoruz sorun nedir? Her şey ortada iken yenildiğimizi inkar edebiliyor muyuz? Hatta fotoğraflarla bile ispatlanmışken galibeyitimiz skoru değiştirebiliyor muyuz? Elbette hayır lanet olası bu spor dalında bu tür konular çokça gündeme geliyor ve sonuç itibariyle ezikbahçe kendisiyle övünebilecek seviyede ki ezici bir çoğunlukta bunu pek tabii kabul etmek zorunda. Amaçları beraberlikti e gördük işte ben haticeye değil neticeye bakıyorum, yanlışım buysa eyv. saçmaladığım da bu çerçevede olsun razıyım ^^ Varsayımlarla bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum. Sen yine bir çok yerde yanlış anlayacaksın açıklama yapayım tamamen takımlara hitaben ve kişisel saldırı gütmeksizin yazdım her şeyi (=
__________________ |