Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2006, 18:04   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sakatliklari devam eden oyuncularin son durumu

Beşiktaş Kulüp Doktoru Ayhan Optur, İbrahim Toraman'ın uzun süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın, İnegölspor ile dün oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçında sakatlanan İbrahim Toraman'ın 1 ay sahalardan uzak kalacağı, Tümer Metin'in ise Çaykur Rizespor karşısında forma giymesinin zor olduğu açıklandı.
Beşiktaş Kulübü Doktoru Ayhan Optur, Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekilen İbrahim Toraman'ın, sol arka adalesinde lif yırtığı tespit ettiklerini ve yaklaşık 1 ay forma giyemeyeceğini söyledi.
Dr. Optur, İnegölspor maçında sol arka kaburga kemiğine darbe alan Tümer Metin'in yumuşak dokusunda ağrılar bulunduğunu ve bir süre dinlendirileceğini belirtirken, bu futbolcunun 17 Şubat Cuma günü yapılacak Çaykur Rizespor maçında forma giymesinin zor olduğunu ifade etti.
Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Ahmet Dursun, Gökhan Zan ve sağ ayak bileğinde burkulma tespit edilen Mehmet Sedef'in tedavilerine devam edildiğini ifade eden Dr. Optur, uzun süredir sakatlığı sebebi ile takımdan ayrı kalan Oscar Cordoba ile Gökhan Güleç'ün bugünkü idmanda takımdaki yerlerini alacaklarını, ancak Kolombiyalı kalecinin tedbir amacıyla Çaykur Rizespor maçında oynatılmayacağını belirtti.
xarizma Ofline