Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2008, 06:20   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Kendimizden utandık'

'Kendimizden utandık'
Click the image to open in full size.

İbrahim Toraman, Belediye ve Fenerbahçe maçlarında çok kötü futbol oynadıklarını kabul etti ve ekledi: Böyle oynamaya hakkımız yok. Sivas karşılaşmasıyla çıkışa geçeceğiz.
5.4.2008



‘Sivas iyi takım’
Beşiktaş İkinci Kaptanı İbrahim Toraman, Sivasspor karşılaşması öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda memleketi olan Sivas’a, ligin başında kendisi dahil kimsenin şans tanımadığını anımsatan yıldız oyuncu, “Büyük bir çıkış yakaladılar. Bitime 6 hafta kala, herkes kadar şampiyonluk şansları var. Ancak biz kesinlikle kazanmak için sahada olacağız. Rakibimizin de boş olmadığı kesin” diye konuştu.

‘Yenmek zorundayız’
Artık kazanmaktan başka şansları olmadığını belirten İbrahim Toraman sözlerini şöyle noktaladı: Başarılarını şampiyonluklarla, kupalarla süslemiş büyük bir takımız. Bu saatten sonra mazeret üretecek halimiz yok. Son iki maçta o kadar kötü oynadık ki, kendimizden utandık. Yenilgi olabilir ancak rakibi sahada boğmalıydık. Sivasspor galibiyetiyle çıkışa geçeceğiz. Yarışta geriye düştük, kazanmaktan başka alternatifimiz kalmadı...
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla