Konu: Beşiktaş
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2008, 09:54   #1
aslihan7780
 
aslihan7780 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Beşiktaş

Son günlerde çok ilginç gelişmeler var ben en baştan başlamak istiyorum 2004 Ocak ayı sanırım bir anda yıldırım demirören ve kıvanç Oktay bir anda istifa ettiler ve olanlar oldu hiç olmayacak hakem hataları başladı ve nedense hala devam ediyor hiç bitmedi devamında şeref tribününde Beşiktaş kongre üyesi olan şahıslar Beşiktaş başkanı serdar bilgiliye küfür etmeleri ve başkanın istifası ve küfür eden şahısların yılar içinde Beşiktaş takımının birçok maça takım uçağında seyahat ettiklerini herkes biliyor bide dikkatinizi çekerim çekmek isterim ve bu bütün seyahat masrafı Beşiktaş kulübü karşılamaktadır. Bu seyahat masrafı o kadar büyük meblağlar ki şimdi maddi sıkıntı içinde olan basket takımızın tüm masrafları karşılanır bunu ve türkiyede seyahat masrafı en büyük kulübüz yani zenginiz.
Birde Del Bosque olayı var sözleşmeyi hazırlayan kurulun başında hukukçu Murat Aksu vardı ve birde cola turka meselesi var anlaşmayı yine Murat Aksu vardı ve aslında sözleşme 3 yılık imzalanmıştı ama aralık 2006 arlık sanırım bir anda 5 yıla çıkarıldı bir anda değil salında sayın Tuncay Özilhana Beşiktaş başkanlığına aday olmayı kabul edince bir anda 5 yıla çıkardı Murat Aksu.
Birde mahkemeye verildi kulüp ve sevindim mahkemeye vermelerine ve haklılarda çok fazla usulsüzlük var fakat dilekçeye bakarsanız şan Ökten tesislerinin isminin genel kurulun onayını almadan değişimi haklı olarak var fakat neden akatlar spor kompleksinin isim değişimi neden ve niçin dilekçede yer almıyor acaba.
Sayın yıldırım demirören görmelidir ki artık çok seviyorum dediği Beşiktaş kulübüne zarar vermeye başladığını görmelidir ve bırakmazında bir erdem olduğunu anlamalıdır.
Artık kendisine bırak istifa et diye bağırmak istemiyorum biliyorum kendiside bu düşünceyi biliyor ve kendisi Sivas maçı sonucuna göre kararıvereceğini biliyorum artık bunu bilmeyen yok artık Beşiktaş taraftarı bir maç skoru onların düşüncelerini değiştirmez.
Ve şimdilerde Ülker gurubunun zaman gazetesinin sabah gazetesinin akp hükümetinin ve gülen cemaatinin desteğiyle onlara göre ATATÜRKÜN son kalesi kaldı türküyede armasında şanlı türk bayrağı olan BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ var.

Ve önümüze bir değil iki başkan adayı getiriyorlar.
Murat Aksu
Ethem Sancaklı

Son olarak resmi internet sitemizde Beşiktaşlı sporcuların söylediği Marş
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i’tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun
Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar,
Biz onbir arkadaşız, lakin arkamız daha var.
Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım,
Vekar hak gibi sakin, nezih ve saf olalım.
Fakat bu hal ile, kuvvet gibi cesur olalım.

Mustafa Kemal bu marşla duygulandı. Uykusu kaçmıştı. Daha dün kadar yakın, yaptığı savaşları, yanında şehit düşen er ve Zabitleri düşünüyordu. İşte dinlediği bu marş’ın şiiri de Çanakkale’de şehit düşen Beşiktaş futbol takımı kaptanı şair Kazım’a aitti.
BEN BU SİİRİN BEŞİKTAŞ TRÜBÜNLERİNDE MARŞ OLARAK SÖYLENMESİNİ İSİTİYORUM

Allah hakımızda hayırlısını versin.
__________________
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun
Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar
Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var
Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım
Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım
Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım

Konu aslihan7780 tarafından (05-04-2008 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir..
aslihan7780 Ofline