Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2008, 14:08   #3
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal
 
once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
neilblack´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beşiktaş Menajeri Engin "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi´nde haklı galibiyetler alsa da şans hiçbir zaman onlar kadar bizim yanımızda olmadı." dedi.
4.4.2008


Sinan Engin’den Fenerbahçelileri kızdıracak sözler söyledi... Engin, Fenerbahçe’yi Chelsea karşısında aldıkları galibiyetten dolayı kutladıklarını söylerken, “Fenerbahçe çok şanslı bir takım. Bazı çevrelerce Fenerbahçe Türkiye Süper Ligi’nin üzerinde bir takım olarak lanse edilse de rakibimizi elimizden kaçırdığımız unutulmamalı. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde haklı galibiyetler alsa da şans hiçbir zaman onlar kadar bizim yanımızda olmadı. Marsilya ve Porto ile oynadığımız karşılaşmalarda şans biraz yanımızda olsaydı şimdi bizde çok farklı yerlerde olurduk” dedi.




AYIP AYIP KOSKOCA BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN KULÜBÜ YÖNETMEDEKİ ANA DAYANAĞI ANTİ FENERBAHÇE OLMUŞ
YUKARIDA YAZAN NE KADAR DOĞRU NE KADAR YANLIŞ ONU BİLEMEM AMA DIŞARDAN BAKILINCA BEŞİKTAŞA YAKIŞMAYAN AÇIKLAMALAR ADAMA SORMAZLAR MI NEDİR BU KISKANÇLIK NE GEREK VAR BU AÇIKLAMALARA??? FENERBAHÇEYİ HİÇ SEVMİYORUM ONLARIN DA BİZİ SEVMELERİNE GEREK YOK BENCE AMA NEDEN KENDİMİZDEN NEFRET ETTİRİYORUZ 100YILLIK GEÇMİŞİMİZDE ELDE ETTİĞİMİZ SAYGINLIĞI NEDEN 4 SENEDE TÜKETİYORUZ... BU YÖNETİMİN NEDİR BU GS YALAKALIĞI FENERBAHÇE DÜŞMANINLIĞI BEŞİKTAŞ TEKTİR KİMSENİN DÜŞMANIDIR NE DE YANDAŞI BEŞİKTAŞI REZİL ETMEYE DEVAM EDİN BRAVO
yildirim demir oren yonetiminin delboskeden sonra en buyuk hatasi fenerle bu sekilde sacma diyaloglara girmesidir bence
__________________
Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla