Bu Çark Böyle Dönüyor Ey Beşiktaşlı! | | Beşiktaşlı kardeşlerim Efsane Başkan Süleyman Seba , ' Şerefli İkincilik ' kavramını ortaya atmıştı. Bizim durumumuzdan bundan iyi tanımlanamazdı.
Her Beşiktaşlı gibi bende 'Onursuzca alınan bir şampiyonluktansa , hakkımızla küme düşmeyi yeğlerim'...
Sadede gelelim. Bu yıl , ne takımdan memnunuz , ne teknik direktörden , ne yönetimden , ne başkandan , ne menajerden...
Tüm bunlara rağmen bu takım bu yıl yapılan hakem hataları olmasa liderdi , ama iyi ama kötü oynayarak. Hepsinden daha çok hakederek.
Bu yıl kaybedilen şampiyonluğun biletini kulüp içerisinden birine kesmek ağırıma gidiyor.
Haluk Ulusoy aleyhimize herşeyi yaparken , lehimize çalışıyor gibi gösterildi. Neden ? Emmi oğlu. Oysa görevdeyken aldığımız kupalar ve aldıkları kupalar herşeyi açıklamaya yetiyordu.
Federasyonun başına kim geçti ? Hasan Doğan. Mösyö hangi takımlı ? Beşiktaşlı. Neden kimsenin sesi çıkmadı bu duruma? Bir düşünelim... Ne olacak şimdi ? Beşiktaş lehine hatalı karar çıksa başkan Beşiktaşlı yapıyor bir güzellik. Aleyhine hatalı karar verilse , başkan Beşiktaşlı kulübe zarar vermek ister mi... Bana göre kendisi bir kukladır , adeta Beşiktaş'a verilmiş bir sus payıdır.
Neyse renktaşlar , dün haber aldım sevindim. İsmet Arzuman hakemliği bitirmiş , hayatının en doğru düdüğünü çalarak. Bugün Mösyö Hakan'ı görünce dedim ki , biri gider biri gelir , içindeki değişse de forma renkleri bakidir.
__________________ .
..
...
.....
Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. |