Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2008, 07:16   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın kader maçı

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın kader maçı

Şampiyonluğun güçlü adayı Beşiktaş, bugün 4 Eylül Stadı'nda kader maçına çıkıyor. Kara Kartal, 61 puanla üçüncü sıradaki Sivasspor'u mağlup ederek şampiyonluk umutlarını daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı LİG TV naklen yayınlayacak.


***

Tek yol 3 puan

"Zirve yarışında tutunmamız bu maça bağlı. Kaybedersek bir sezon boşa gider. Kazanacağız".

F.BAHÇE HESAPTA YOKTU
Beşiktaş'ın Sivaslı 2'nci kaptanı İbrahim Toraman, bugünkü kritik maçtan 3 puanla ayrılacaklarını iddia etti. F.Bahçe yenilgisini hiç hesap etmediklerini vurgulayan Toraman, "Bizim için işler zorlaştı. Daha da zorlaşmaması için 3 puana çok ihtiyacımız var. Kalan 6 maçın tamamını kazanıp, 18 puan toplarsak farklı şeyler olabilir. Sivas'ta alacağımız bir galibiyet ile yeniden güzelliklerin planlarını yapmaya başlayabiliriz" dedi.

ÖNCE BEŞİKTAŞ GELİR
Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu belirten yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligde bulundukları konum da bunun göstergesi. Sivaslıyım ve doğduğum kentin takımının başarılı olmasını isterim. Ama benim için önce Beşiktaş gelir. İki takım da aynı hedefe kilitlenmiş durumda. Zor bir karşılaşma olacak. Onlar da biz de 3 puan için her şeyimizi ortaya koyacağız. Umarım kazanan taraf Beşiktaş olur."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla