Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2008, 12:22   #71
bluehotel

bluehotel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon8 Ne bekliyordunuz ?

Şimdi pek çoğunuz hatırlamıyor. Ama sezonun ilk yarısı saraçoğlu'nda Higuain'in son dakikada fenere kafayla attığı golü iptal eden Arzuman hakemliği bıraktı !. 1 puan orada gitti. Daha geçtiğimiz hafta Colin Kazım topu eliyle ceza sahasında kesti penaltı güme gitti. (1 puan daha ekleyin) Ankara maçında Tello'nun buz gibi golünün iptali (2 puan daha) Bu hafta skandal bir kararla penaltı çalan ve 90+5 de maçı bitirmesi gerekirken maçı 90+6 ya taşıyarak fenerin galip gelmesini sağlayan Hakan Sivriservi daha önce Cem Papila...
Diyeceğim şu: bu federasyonun tetikçileri çok, biri gidiyor biri geliyor. Mühim olan burada Beşiktaş yönetiminin ne yaptığıdır. Yönetim olarak bunlara ses çıkarmıyor, ligin bitimine beş hafta kala şampiyon belli oluyorsa o zaman durduğunuz yeri inkar ediyorsunuz demektir.
Son birşey daha Hasan Doğan ve ekibi Aziz Yıldırım ve AKP'nin büyük desteğiyle seçildi.
Sakın birileri bu desteğin diyetini ödüyor olmasın. Birkaç hafta önce endişelerimi yazmıştım umarım yanılan ben olurum.
bluehotel Ofline   Alıntı ile Cevapla