Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2008, 10:10   #3
neilblack
Bağdat Kartalı
 
neilblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
be$ikta$_tek_a$k´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Al 10 YTL’ni git!


Maçtan önce numaralı tribünde teftişe çıkan Sivasspor Kulübü Başkanı, para verip bilet alan kongre üyesi Raif Serdaroğlu’nu, "Burada oturamazsın" diyerek kovdu.

SİVASSPOR Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, dünkü maçtan önce numaralı tribünde Beşiktaşlı avına çıktı. Odyakmaz, para vererek bilet alan Beşiktaş Kongre Üyesi Raif Serdaroğlu ile tartışırken, "10 YTL’yi al, tribünden çık git" diyerek dışarı attırdı. 10 YTL vererek numaralı tribünden bilet alan Raif Serdaroğlu, koltuğunda Sivas’ta amatör kümede oynayan iki Afrikalı oyuncuyu görünce, "Burası bana ait. Parasını verdim. İşte bileti" diyerek tepki gösterdi. Ancak, sert bir tepki ile karşılaştı.

Sok o parayı cebine!

Olaya müdahale eden Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, cebinden 10 YTL çıkartarak, "Al paranı, tribünden çık git" diyerek Serdaroğlu’nu kovdu.

Raif Serdaroğlu, "Ben, İstanbul’da sizin gibi bir sürü insana para ödüyorum. Sok o parayı cebine" diyerek karşılık verdi.

Mecnun Odyakmaz, yanındakilere, "Bundan sonra bu tribünlerde yabancılara bilet satmayacaksınız. Böylelerini de tribüne almayın" diyerek talimat verdi ve Serdaroğlu ile Beşiktaşlı taraftarları tribünden çıkarttırdı.
ben buraya bişey yazarım forumdan kovulmayı geçtim internete bile sokmazlar beni..böyle şey olur mu ya kan çıkar kan raif beyde gerçekten çok sabırlıymış be olsam çakardım bitane
__________________
Click the image to open in full size.
neilblack Ofline   Alıntı ile Cevapla