Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2008, 13:07   #10
neilblack
Bağdat Kartalı

neilblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Sercanbjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Orda stad olmasına karşıyım diyor ama senelerdir o stad orda duruyor ve İstanbul`un hatta Türkiye`nin en eski stadı diye biliriz. Kaldıki İnönü sadece eski açık olmak üzere tarihi eserdirki,o tribünde yıkılmayacak,zaten bu yüzden stad zemni olarak geri çekilip genişletilecek,saçma sapan bir açıklama olmuş,he bu yönetim hakalrını arıyamaz o stadı yapamaz derseniz ona katılırım işte,keşkede bu yönetim gidene kadar hiç bir şey olmaz,bir fulya yaptılar,10 senelik gelirlerin gidecek yerleri daha şimdiden belli. Yeni gelen yönetim yapsın ne yapacaksa bu yönetim her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor.
bizimkiler bu stadı yıkarlar sonra işi ellerine yüzlerine bulaştırıp bitiremezler istanbul belediye başkanı o araziyi alır bize de Allahın dağından arazi tahsis eder arsa karşılığında stad yaparlar.biz de ya katil oluruz ya camdan atlarız bazılarımızda bakırköye yatar kulüp toptan biter.serdar bilgilinin fulya projesi tamamen alışveriş merkezi ve rezidans şeklindeydi ve yıllık geliri 100milyon dolar toplam değeri 1.5milyar dolardı şimdiki yönetim o projeyi bozdu sırf serdar bilgilinin adını silmek için şimdi ki projeden adam gibi gelir geldiğini sanmıyorum

Konu neilblack tarafından (07-04-2008 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir..
neilblack Ofline   Alıntı ile Cevapla