Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2008, 16:58   #1
BlackHawk
 
BlackHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Besiktas´a süpriz teklif!!

Beşiktaş'a ara transferde gelen Gordon Schildenfeld için eski takımı Dinamo Zagrep'ten siyah beyazlı yönetime ilginç bir teklif geldi!..

Lig TV'nin haberine göre; Hırvat oyuncudan transfer olduğu günden bu yana istediği verimi alamayan Beşiktaş'a yeni bir teklifle gelen Zagrep kulübü, "Beğenmiyorsanız Gordon artı 1 milyon euro verin, bizden istediğiniz oyuncuyu alın" önerisinde bulundu.

Siyah beyazlı yönetimin bu öneriyi dikkate alabileceği öğrenilirken, sezon sonunda Gordon'un gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.


BOBO 8 MİLYON EURO...

Öte yandan Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'nun ise sezon sonunda talibi çıkması halinde satılması bekleniyor. Siyah beyazlı yönetimin, golcü oyuncu için 8 milyon euro bonservis bedeli belirlediği ve bu rakamı veren kulübe Bobo'nun satılacağı öğrenildi.



Bence hemen geri versinler Gordon`u ve yerine Ognjen Vukojevic´i alsinlar.Defnasif ortasaha oynuyor ve Cisse den daha iyi oyuncu.Cok kosuyor süratli ve oyun anlayisi yüksek,defansif anlamdada mükemmel.Bu oyuncuyu Bayern Münich´de izliyormus!!
__________________
The Champion was born in 1903
BlackHawk Ofline