Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2008, 00:33   #1
Buelent01
 
Buelent01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yok KARDESIM YOOKK!!!

Kafamin basmadigi ve günlerdir beynimi kemiren konu su::
Su iki rakip ve Sahtekar malum takimlar nasil oluyor da her platformda bu kadar güclü olabiliyorlar???
Bir Haluk Ulusoy belasi gördük gecirdik baskanligi boyunca sadece 100.yilimizda sampiyon olduk gerisi hep SAIBE hep SAIBE!!!Ya FB ya GS!!!
Adamlar kolttuktaki adamlarini öyle bir kullandilar ki istemedikleri hakemlere maclarini verdirmediler ,elle gol attilar ,Ofsayttan gol buldular vs vs...
Adamlari kullandiktan sonra bir kenara atip yenisini getirdiler..
Simdi ilk defa bir BESIKTAS li Federasyon Baskani geldi ve tam bundan sonra belki biraz hakkimiz savunulur esit muamele görürüz derken gördük ki degisen hic ama hicbirsey yok yok.Yani Federasyon baskani bizden olsa ne yazar adam demek ki koltuk karsilignda birseylerden ödün verdi de geldi oraya..FB-KAYSERI macini izlerken kendimi yedim bitirdim bir hakem ne kadar serefsiz olabilecekse O kadar namussuz bir hakem vardi sahada.Resmen admlara 3 puani verdi bütün Türkiye nin gözü önünde.O andan itibaren anladim ki biz bu ligde ancak 2.siraya oynariz.
Simdi soruyorum bu hakemin lisansini iptal etseniz ne olacak bütün sene boyunca harcanmis bunca emek ve MILYONLARCA dolarin hesabi nasil verilecek???Milyonlarca taraftarin yok olan umutlari nasil yerine getirilecek???Adam zaten Hakemlik hayati boyunca kazanacagi parayi O macta almistir bundan sonra yatsa ne olur yatmasa ne olur??
Bizim yönetim gitsin KUMDA OYNASIN kardesim adamlar kendileri söyledikleri gibi bu isler sahada kazanilmiyor!!!
OF BE KARDESIM ne kadar zormus su Besiktas li olmak,hem temiz kalacaksin hem de bu pisliklerle yarisacaksin !!!
Buelent01 Ofline   Alıntı ile Cevapla