Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2008, 09:45   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal tek yürek

Kartal tek yürek
Click the image to open in full size.

Sivas galibiyetiyle Beşiktaş tek yürek oldu. Başkan Demirören, teknik direktör Sağlam ve kaptan Üzülmez camiaya güven mesajı verdi.
8.4.2008



‘MHK’ya güven kalmadı’
Belediye ve Fenerbahçe yenilgileri sonrasında şok yaşayan Beşiktaş’ta Sivasspor galibiyeti şampiyonluk umutlarını yeşertti. Başkan Yıldırım Demirören, “Hakem hataları nedeniyle 10 puanın üzerinde kaybımız oldu. Aynı şekilde rakiplerimiz de hakemlerle bir o kadar puan kazandılar. Spor kamuoyunun artık MHK’ya güveni kalmamıştır. Kalan maçlarda huzuru sağlamak, görev verecekleri hakemlerle ilgilidir” diye konuştu.

‘İşimize bakacağız’
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Sahada bahane arayacak durumda değiliz. Ancak hatalar olsa da, hakemlerin bu kadar maçların önüne geçmesi, Türk Futbolu açısından kabul edilemez bir durum... Biz 15 puan toplayıp, işimize bakmak istiyoruz. Hakem konusunu konuşacak durumda değiliz. Tüm olumsuzluklara rağmen elimizden gelenin en iyisini yapıp, kalan 5 karşılaşmada 5 galibiyet almak zorundayız” ifadesini kullandı.

‘Kendimize kızıyoruz’
Kaptan İbrahim Üzülmez ise yaşadıkları kayıplardan ötürü kendilerine kızdıklarını belirtti ve ekledi: Sahaya çıktığımızda rakibi de, hakemleri de, diğer etkenleri de yeneceksin. Fırsatı yakaladığında da golü atacaksın. Sivasspor karşılaşması bizim için bu nedenle çok önemliydi. Artık kalan maçlarda aynı tarifeyi sürdürüp, hepsini kazanmalıyız. Biz de hakem hatalarını konuşmaktan memnun değiliz, ancak bu sorunun önüne geçilmeli...

Orhan YILDIRIM
Kısa...Kısa...

Tandoğan sıkıntısı
Önceki gün oynanan Sivasspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Ali Tandoğan’ın durumu ciddi... Tecrübeli futbolcunun, OFTAŞ maçında oynamasının zor olduğu belirtildi. Ağrıları bulunan cezalı Edouard Cisse’nin tedavisi de sürüyor.
Nobre’nin isyanı
Son haftalarda gol sıkıntısı yaşayan Mert Nobre, hakemlerin sertliğe göz yumduğunu belirtti. Brezilya asıllı yıldız, “Sert faullere maruz kalıyorum. Bunların çoğu verilmiyor. Benim en küçük hareketim ise gözden kaçmıyor” diye isyan etti.
Karar günü geldi
Fenerbahçe derbisinde tribünde çıkan olaylar nedeniyle disiplin kuruluna sevkedilen Beşiktaş hakkındaki karar bugün belli olacak. Siyah-Beyazlılar’ın İnönü Stadı’ndaki Gençlerbirliği OFTAŞ maçını seyircisiz oynaması bekleniyor.
Hazırlıklar başladı
Sivas’ı devirip şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ümraniye’deki idmanda, Sivas karşısında oynayan futbolcular düzkoşu yaparken, diğerleri pas çalışması ve çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla