Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2008, 09:49   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: Zirveye çıkacağız

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Sağlam: Zirveye çıkacağız

"Ligde her hafta sıralama değişiyor. Verilen kartlara ve cezalara artık gülüp geçiyorum, çünkü yapacak bir şey yok! Ama şampiyonluğu çok istiyorsak, bunlar mazeret değil"


***

Mazeret kalmadı

"Ligde her hafta sıralama değişiyor. Verilen kartlara ve cezalara artık gülüp geçiyorum, çünkü yapacak bir şey yok! Ama şampiyonluğu çok istiyorsak, bunlar mazeret değil".

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor maçında alınan üç puanın ardından futbolcularına seslendi. Süper Lig'deki sıralamanın her hafta değiştiğini ifade eden Sağlam, "Deplasmandaki son maçımızı kazanarak bu yarışta varolduğumuzu gösterdik. Kalan 5 maçta 15 puan aldığımız takdirde, ligi bazı insanların hiç beklemediği bir yerde, yani zirvede bitirebiliriz" dedi.

KADRO KURAMADIK
Sağlam şöyle devam etti: "İleride üzülmek istemiyorsak, bundan sonraki maçların hepsini kayıpsız geçmeye mecburuz. Verilen kartlara ve cezalara artık gülüyorum. Sezon başından bu yana dört dörtlük bir kadroyla maça çıkamadık. Bundan sonra da çıkacağımız sanmıyorum. Ancak bunlar mazeret değil, olamaz da. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla