Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2008, 01:01   #45
sierra
Dişi Kartal
 
sierra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

1. tecrübeli oyuncular alınması gerektiğine katılıyorum ancak bu yetenekli ve genc futbolcuyu BONSERVISSIZ alma fırsatını geri cevirmeyi gerektirmez.
2. savunma oyuncusu olmasına rağmen 5 golü var ve videoları izlerseniz karambolden goller değil tekniği olan bir adam ve belliki orta saha ve hatta hucuma bile zaman zamn katkısı olan bir oyuncu
3. Önce bir araştırın sonra atıp tutun bu adam en önemli çek takımında s. prag değişmez as defans oyuncusu (genç yaşına rağmen) çek ümit millide ve milli takımda forma giymiş ve euro 2008 de yer alacak
4. bu transferin hızla bitirlmek istenmesinin sebebi euro 2008 de kadlecin vitrine çıkıp kapılmamasıdır.
5. bence bizim kaygımız bu oyuncunun transferinin bir an önce bitirilmesi ve büyükler uyanmadan kapatılması yönünde olmalıdır.


forumlardan birinde kadlecle ilgili yorum;
Babası Miroslav Kadlec de iyi futbolcuydu Michal'ın. 90'lı yıllarda fırtına gibi esen Çeklerin kaptanı, savunma lideriydi. O zamanların önemli takımlarından Kaiserslautern'in de 200'den fazla kez formasını terletmişti.

23 yaşındaki oğlu Michal de babasının izinden giderek 2 ay önce Milli oldu ve artık Lyon'un bile transfer listesinde. Tercihinin ise Almanya olacağını söylemiş Kadlec. Yakında bol bol izlemeye başlarız Bundesliga'da.
__________________
___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__
___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___
___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__

Konu sierra tarafından (09-04-2008 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir..
sierra Ofline