Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2008, 02:05   #47
sierra
Dişi Kartal
 
sierra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kadlec Beşiktaş'ta

Beşiktaş, gelecek sezon için Sparta Prag'ın 23 yaşındaki savunma oyuncusu Michal Kadlec ile anlaşmaya vardı.


***

Kadlec bitti

Kara Kartal, 24 yaşındaki genç futbolcunun işini bitirdi. Michal Kadlec hem defansın ortasında hem de sol bekte oynayabiliyor.

Şampiyonluk yarışında rakipleriyle ezeli bir rekabete giren Beşiktaş, diğer yandan da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Sezon başından bu yana savunmanın ortasına kaliteli bir yabancı bulamayan siyah-beyazlılar, bu kez kolları erkenden sıvadı. Önce Diatta'yı alan ancak gönderen, ardından Gordon'u transfer eden fakat bu futbolcudan da şu ana kadar beklediği verimi alamayan siyah-beyazlıların, Sparta Prag'ın başarılı defans oyuncusu Michal Kadlec ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Aranan kan bulundu

24 yaşındaki Çek futbolcu, ilk kez Prag formasını giydiği 2005 yılından bu yana 62 lig maçında 5 gol atmayı başardı. Kadlec'in en önemli özelliğinin sadece stoper mevkiinde değil, aynı zamanda sol bek olarak da başarılı bir performans sergilemesi gösteriliyor. Beşiktaş'ın uzun zamandır arayışta olduğu 'sol stoper' için biçilmiş kaftan olarak gösterilen Kadlec'in, yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Michal Kadlec kimdir?
* Doğum tarihi: 13 Aralık 1984
* Doğum yeri: Vyskov
* Boy: 1.83 m
* Kilo: 75
* Mevki: Defans
* Oynadığı kulüpler: Alsenborn, Kaiserslautern, Uherske, Slovacko
* Sözleşme bitiş tarihi: 2008

kaynak fotomaç
__________________
___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__
___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___
___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__
sierra Ofline