Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 07:26   #8
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yine ret!

Daha önce Bobo'nun 4 maçlık cezasına yapılan itirazı reddeden Tahkim, dün de seyircisiz oynama ve saha kapama cezalarını onadı
11.4.2008



Kötü tezahürat
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş’a verilen seyircisiz oynama ve saha kapama cezalarını aynen onadı. Kurul, dün yaptığı toplantıda, Beşiktaş’ın, Fenerbahçe maçında taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı ile saha olayları nedeniyle PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapama cezalarına itirazını değerlendirdi. Kurul toplantı sonunda PFDK tarafından verilen cezada bir isabetsizlik görülmediğini belirterek yapılan itirazı reddetti ve cezayı onadı.

Geri çevirmişti
Tahkim Kurulu daha önce de İstanbul Büyükşehir Belediye maçında kırmızı kart görererek oyundan atılan Bobo için Siyah-Beyazlı ekibin yaptığı itirazı reddetmişti. Bugün İnönü Stadı’nda Gençlerbirliği Oftaş ile oynayacağı karşılaşmada seyircisinden mahrum kalacak olan Beşiktaş, Bursaspor ile yapacağı maçı ise İstanbul dışında oynayacak. Şampiyonluk kovalayan Kartal, bu maçlardan kayıpsız ayrılmaya çalışacak.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla