Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 09:49   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Menajerler Beşiktaş'ın kapısında !

Click the image to open in full size.
Menajerler Beşiktaş'ın kapısında !
Beşiktaş'ın transfer çalışmalarını öğrenen menajerler başkana birçok oyuncu önerdiler.
11 Nisan 2008 10:00
BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ULEB Cup’ta Final 8’e kalan basketbol takımının maçı için gittiği İtalya’nın Torino kentinde menajerlerin yakın markajından bunaldı. Siyah beyazlı kulübün önümüzdeki sezon futbol takımında revizyona gideceğini öğrenen menajerler Demirören’e iki teknik adam ve 4 futbolcu önerdiler.

Beşiktaş’ın gelecek yıl için stoper ve forvet arayışı içinde olduğunu belirten uluslararası menajerlerden Dino Pasaliç, İspanya’nın ünlü kulübü Barcelona’da forma giyen Meksika Milli Takımı’nın stoperi Marquez ile İtalya’nın Juventus takımında oynayan Legrotaglie’yi önerdi. Menajer Süleyman Kiriş ise, Brezilya’dan hem teknik adam, hem de oyuncu önerisinde bulunmak üzere Torino’ya geldi.

İtalya ve Brezilya liglerinde top koşturan önemli isimleri öneren menajerler ayrıca siyah beyazlı takımın golcüsü Bobo için de 6 milyon Euro teklif ettiler. Beşiktaş’a İtalya Ligi’nde forma giyen biri defans, diğeri orta saha olmak üzere iki futbolcu tavsiye ettiklerini belirten menajer Süleyman Kiriş, "Beşiktaş, hedefleri olan bir takım.

En iyilerini almalı

Higuain, Diatta ya da sıradan biri değil, daha iyilerini almalı. Önerdiğim oyuncuların fiyatları da çok uygun. Brezilya’nın Fluminense takımında oynayan stoper Thiago Silva ile orta sahada görev yapan Thiago Neves, siyah beyazlı takıma gelmeye hazır" dedi. Başkan Yıldırım Demirören ise menajerlerin önerdiği futbolcuların listesini inceleyeceğini belirtirken, "Hoca aramıyoruz. Çünkü Ertuğrul Sağlam’la sözleşmemiz sürüyor" dedi. Öte yandan Demirören’e yakın çevreler, Sağlam’ın Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağının 5 maçta takımın göstereceği performansa bağlı olduğunu belirttiler. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ise sezon başı kiralık olarak İstanbulspor’a verilen Soner, Altay’a gönderilen Adem ile Mersin İdmanyurdu’ndan Evren Gayır’ı sezon başı kampına çağıracaklarını söyledi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla