Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 16:06   #29
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İtalyan Basınından Derbi Yorumları

ULEB Cup'da, 8'li finalin dün oynanan ilk maçında Galatasaray Cafe Crown'ın ekibimiz Beşiktaş Cola Turka karşısında elde ettiği galibiyet bugün İtalyan spor gazetelerinin sayfalarına da yansıdı.

Corriere dello Sport gazetesi haberi ''Türk derbisinde galibiyet Galatasaray'ın'' başlığıyla sundu.

La Gazzetta dello Sport'da, Murat Özer ve Ergin Ataman tarafından çalıştırılan iki Türk takımı arasında oynanan karşılaşmada ''inanılmaz bir heyecan'' yaşandığına işaret ederek, ''Galatasaray, Ataman'ın Beşiktaş'ını yendi'' başlığını kullandı. Gazete, dün oynanan karşılaşmayı şu ifadelerle değerlendirdi: ''Bitiş sirenine 7 saniye kala, o ana dek 7 girişimi de başarısızlıkla sonuçlanmış Cüneyt'in attığı 3 sayılık basket, Galatasaray'ın, Ataman tarafından çalıştırılan Beşiktaş karşısında 61-60'lık galibiyet almasını sağladı.''

Tuttosport gazetesi ise konuya ilişkin haberini, ''Cüneyt'in üçlük basketiyle karşılaşma Galatasaray'ın'' başlığıyla sundu. Maçın final anındaki heyecanı ''inanılmaz'' diye niteleyen Tuttosport, Ataman'ın yenilgi sonrasındaki basın toplantısında, ''Ekibim iyi oynayamadı. Kaya isteksiz miydi? Bunu gidin ona sorun, ben ne diyeceğimi bilemiyorum'' dediğine de işaret etti. Haberde, Galatasaray Cafe Crown'ın karşılaşmayı uzun süre önde götürdüğü anımsatılarak, ''Siyah-beyazlılar sadece bitiş sirenine 1 dakika kala öne geçebildiler'' denildi. Tuttosport, skorun ise Cüneyt'in üçlük basketiyle belirlendiğini kaydededek, ''Bu, hakedilmiş bir galibiyet. Maçı, uzun süre önde götürdükten sonra rakibe kaptırmak, Özyer'in ekibi için kötü bir sürpriz olurdu''dedi.
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (11-04-2008 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline