Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 20:58   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Buraya Kadar - Beşiktaş:0 - GB Oftaşspor:1

2008 - 2009 futbol liginde görüşmek üzere ...

ŞİMDİ MUTLU MUSUNUZ?

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında takımımız İnönü Stadı'nda G.Birliği Oftaşspor'a mağlup oldu
Beşiktaş 1-0 G.Birliği Oftaş

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında Beşiktaşımız cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta G.Birliği Oftaşspor'a 1-0 yenildi. Maçın tek golünü 56. dakikada Kadir kaydetti. Fenerbahçe derbisinden dolayı 1 maç seyircisiz ve 1 maç saha kapama cezasına çarptırılan takımımız İnönü Stadı'nda G.Birliği Oftaşspor'a 1-0 yenildi. Bu haksız cezalardan dolayı aldığımız mağlubiyet en çok TFF'yi sevindirmiş olmalı.

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle geçen haftaki kadrodan 4 değişiklik yaptı. Geçen haftaki Sivasspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Cisse ve İbrahim Kaş kart cezaları, Tello hastalığı, Rüştü ise sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında forma giyemedi. Bu futbolcularımızın yerine Hakan, Mehmet Yozgatlı, Serdar Özkan ve Gökhan Zan ilk 11'de sahaya çıktı.

İlk yarı gol yok

Maça iyi başlayan Beşiktaşımız özellikle Serdar Özkan ve Aydın ile etkili olmaya çalıştı. Seyircimizden yoksun olan takımımız maça konsantre olmakta zorluk çekerken, G.Birliği Oftaşspor karşısında çok da etkili olamadı. Konuk ekip ise az geldiği kalemizde Hakan'ı geçmeyi başaramadı. İlk yarıda daha iyi oynayan takımımız Delgado'nun da yedek olmasıyla orta sahada oyun kontrolünü bir türlü istediği gibi eline alamadı. İlk yarıda gol olmazken soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gittik.

İkinci yarı Kadir'i durduramadık

İkinci yarıya daha istekli başlayan takımımız ilk dakikalardan itibaren gol için G.birliği Oftaşspor kalesine yüklenmeye başladı. Atak olduğu dakikalarda kalesinde pozisyon vermeye başlayan takımımız 56. dakikada devam eden Gençlerbirliği OFTAŞ Spor atağında Sandro ceza sahasına girdi, boş durumda olan Kadir'e topu verdi. Kadir'in vuruşunda top ağlarla buluştu ve takımımız 1-0 yenik duruma düştü. Golden hemen sonra oyuna müdahale eden teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Mehmet Yozgatlı'nın yerine oyuna Delgado'yu aldı.

Ataklarımız sonuç vermedi

Delgado'nun girmesiyle oyun hareketlenirken, bir pozisyonda sol kanattan Aydın'ın getirdiği topta Nobre yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamazken, çizgiden topu G.Birliği Oftaşsporlu oyuncular çıkardı. Karşılaşmanın 79. dakikasında Holosko'nun yerine oyuna genç oyuncumuz Batuhan dahil oldu. Batuhan'ın da oyuna girmesiyle iyice ataklarını sıklaştıran takımımız kalan dakikalarda gol bulamayınca karşılaşma G.Birliği Oftaşspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaşımız 61 puanda kalarak, şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı.

Kaynak: Karakartal.com
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (11-04-2008 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla