Subat ayında acmıs oldugum bu başlık ertugrul hocayı eleştirmek icindi .. oyunu okuması olsun müdahale etmemeleri olsun bir mac sonunda dile getirmiştim hoca hakkında düsüncelerimi .. ama herkes bana karsı cıkmıstı saglam geliyoruz sampiyonz hocaya güvenimiz tam ders alır yaptıklarından falanlar filanlar .. Bugunkü oftaş macı sonrası bir daha anladımki ertugrul hoca besiktası kaldıracak güce sahip degil yapamıyor .. tamam sampiyonluk gitti hakemler besiktas düsmanı ama en azından sampiyonluk icin bu maca asılın yaa .. 5 aydır top oynamayan mehmet yozgatlı sahada way anasını hiç şaşırmadım .. ibrahim üzülmez yüznden neler cektigimizi biliyor ama hala üstüne gidiyor .. onuda gectim agrısı var diye DELGADO yu oynatmıyor yazıktır ya taraftara yazık .. dk 60da oyuna giriyor delgado ve beklenen yozgatlı cıkıyor .. golü yiyorz gordonun hatası yüzünden sonra BÜYÜK KURTARICIMIZ BATUHAN OYUNDA ! hadi onu gectim gol atmak icin batuhanı alıyorsun oyuna peki o zmn nie forvet cıkarıosun holoskoyu cıkarıosn sen nasıl teknik direktorsun .. hocayı eleştiriorz fakat sırf ona yüklenmek gerekmiyor FORMANIN HAKKINI VEREN TERİNİN SON DAKKASINA KADAR BÜTÜN RUHLARIYLA MÜCADELE EDEN BÜYÜK BESİKTAS FUTBOLCULARINA SONSUZ TESEKKURLER ! .. YİNE VERİLMEYEN PENALTI YÜZÜNDN HAKKIMIZ YENDİGİ İCİN CAMİAMIZDAN ÖZR DİLERİZ ! VE SAYIN Y.D ARTIK SENDEN BEKLENENİ YAP VE ONURUNU YERLER ALTINA ALMA ... Saygılar
__________________ |