ben bu senaryoyu sivas macında görcegimi sanıyodum ama ilk 15 dkda holoskonun fırsatcılıgı ile kazanmasını bildik bu hafta gene patlak verdi .. kaç haftadır söylüyorum 2li ön libero oynamamız gerektiğini Beşiktasımızda orta saha diye bişey yok buralara kadar gelip ligte zirveye cıkmak bile mucizeydi ama gercekleştirdiler ... Cisse ön libero oynuyo yanında Serdar Özkan Tello Delgado yaa bu 3lüden hangisinin defansı var yok , bugün toraman oynuyo gene tek ön libero yanındakiler gene yok 2 hafta önce Lucesku bile sölemiş Bjk ın ortasahası göçmüş diye aynen adam işi biliyor defans kaldıramıyor bu kadar atagı gol yiyoruz avrupa takımlarına bakıyorum hepsi cift ön libero , cift ön libero bile oynamasalar bile diger ortasahaların defansif özellikleri yüksek futbolcular İntere bakıyosun Vieria - CAmbiasso ikilisi , Man Utd ye bakıyosun Carrick - Hargreaves ikilisi , Barcelonaya bakıyosun İniesta - Xavi ikilisi oynuyor ama biz nedense tek ön libero olmaz olmaz olmaz olmuyorda Ertuğrul hocayı cok seviyorum ama lütfen hocam aç su takımın 100 cü yılında 85 puanla sampiyon oldugu zamandaki sisteme bir bak napmıs adamlar diye Guinti - Tayfur Havutcu 2lisi oynuyordu off off bizim sevgimiz ölümüne Bjk aşkı bu gönüllerde bitmez genede ama bunlarıda görmek lazım ...
__________________ |