Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 09:00   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ben hariç herkes suçlu mantığını bırakalım.

herzaman aynı şeyleri söylüyorum ama yine forumda şuçlu aranmaya çalışılıyor bende kendi düşüncelerimi yazıyorum.

1-Yönetim: Yıldırım Demirören’in saçma sapan kulüp yönetme politikası yüzünden ve futbolcu alımı yüzünden takım bugün bu halde. Hıguen, Diaata, vb. örnekler verebiliriz. Ayrıca hocamıza adam gibi bir tane topçu alamadılar. Demesinler ki delgado,richardinho ikiside beş para etmez. Bizde taraftar olarak beceriksiz yönetimin hataları yüzünden hocamızı kırmamalıyız. Yönetimde bana göre iş bitirebilecek kişiler yok. Siz hangi yöneticiyi gördünüz yendiğimiz Liverpool maçı hariç. Hepsi Beşiktaş yendiği zaman var. Bu adamlardan bize iş çıkmayacak.

2- Taraftar: Beşiktaş taraftarının takımına çok fazla destek vermesi bazen fazlaca zararımıza neden olmakta. Benim görüşüm Beşiktaş taraftarı 10 sene önceki fener taraftarına benzemeye başladı. Hani o rüştü’yü felan dövdükleri yılki. Ayrıca takım üzerindeki aşırı baskısı ve sabırsız davranışıda takım üzerinde olumsuz etki yaratmakta. Veee en önemlisi şampiyonluk bana göre Fenerbahçe maçında 70. dakikada taraftar tarafından kaybedildi. Yanlış bir hareketti. Biz bunu bu sezon devamlı yaptık. Ayrıca kaç maç seyircisiz oynadığımızı hatırlamıyorum. Kimsecikler hocaya bilmem neye kabahat bulmasın şampiyonluğun gitmesindeki en büyük suçlulardan bir taneside taraftardır.Bana kızacaksınız belki ama ben bir Beşiktaş taraftarı olarak çok sevdiğim çarşı gurubu hakkındaki görüşlerim değişmeye başladı. Sonuç olarak taraftar olarak bu sezon öfkeyle oturup zararla kalktık.

3- Futbolcular: Takımda doğru dürüst maç kurtaracak tecrübeli bir yıldız yok. Olan adaylarda bir sezonu kaldırabilecek kapasitede olamayan genç oyuncular. Ayrıca adamların üzerinde ayrı bir seyirci baskısı var. Ben öyle zannediyorum Burak Yılmaz bu yüzden iyi bir performans sergileyemedi. Adama top geldim ayakları titriyodu kaybedersem seyirci bana ne tepki verecek diye. Bu şekilde kim olursa olsun oynayamaz. Her zaman aklıma gelir Nihat kahveci neden bizde bukadar istikrarlı değildide ispanyada 5 yıldır böyle diye ve bunun cevabınıda röportajlarda kendisinden duyuyorum. ‘Türkiye de şampiyonluk harici başarı değildir seyirci için ve aşırı derecedeki baskı performası etkilemekte’ diye söylüyor ve haklıda.

4- Ertuğrul SAĞLAM: işte bu adama acıyorum. Çünkü Beşiktaş başkalarının hatası yüzünden takımdan gönderilebilir. Elindeki kadro kesinlikle fenerle yarışabilecek bir kadro değil. Ona iyi bir oyuncu alamadılar. O ise yoksulluğun içinde rico ve delgado arasında gitti geldi. Gökhan,serdar sakat arıca kart cezalıları vs.. sebeplerlerden suçlandı. Haa oyuncu değiştirme hataları var diyecekler bazı arkadaşlar olabilir. Fenerbahçede zico da aynı tepkiyi aldı ama şimdi sorun bakalım fenerlilere ‘’zico der’’ başka bir şey demezler.bu yüzden sabretmeyi öğrenmeliyiz. Bu takıma Sir Alex FERGUSSON gelsin bu mantıkla yine birşey değişmezzzzzz..

5- Hakemler: Onlar zaten hiç bizden olmadılar. Atılan nizami gollerin iptali. Sarı kart bile olmayacak pozisyonda verilen kırmızı kartlar. Rakiplere verilen hediye gibi 3 puanlar.


Tabi bunlar benim görüşlerim. Sizce belki suç hocada yada futbolcudadır bunada saygım sonsuz. Ama biz de taraftar olarak sağ duyulu olmalıyız.

Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla