Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 13:04   #19
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen öyle işte çok bilmiş taraftar senin ERTUĞRUL UN COLOCHİNİ Yİ İSTEMEDİ , CHELSEA DEN JOE COLE İLE ANLAŞILDI SENİN ERTUĞRUL UN ALDIRMADI YEDEK KULÜBEDE OTURTAMAZMIŞ DİYE. JOE COLE İLE KOLOT ANLAŞMIŞTI.BUNU SAYIN KOLOT UN KENDİSİDE SÖYLEDİ ÇOK KERE. AMATÖR HOCA İLE BU İŞLER YÜRÜMEZ.HALA NEYİ SAVUNUYORSUNUZ.


YETER ARTIK ERTUĞRULA DESTEK VERENİDE , ERTUĞRULUDA ,BAŞKANIDA İSTEDMİYORUZ LÜTFEN GİDİİİİİİİNNNN .
Şampyonluk kaybedildiyse bunda bir çok faktör gibi seninde benimde taraftar olarak hatalarımız var. ve bunda pay sahibiyiz. bunu ister kabul et ister etme. Zaten konuda da belirttim bu benim görüşüm diye. katılmayanada saygım var ama bana tutupta '' GİDİNNNNN'' diyemezsin. Biz burada milleti sakinleştirmeye çalışırken sen provakatörlüğe kalkıyorsun.

Kusura bakma ben sahada küfür edip saha kapatıran, futbolcuya şişe bozuk para atıp ceza verdiren kulübü maddi ve manevi yönden zarar uğratan kişileri savunamam. Ve bu kişiler yüzündende beşiktaş sevgisinden vazgeçmem.

Biz 9 maç seyircisiz oynadık haberin varmı? Bu ne demek biliyormusun. Biz 9 maçtan gelir elde edemedik işim puan başarı yönünü bırak.

Ayrıca ben Demirörenin gitmesini istiyorum bana sanki yönetimi savunuyormuşum gibi konuşma.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla