Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
yahu guzel kardesim hala bilmeden atip tutuyorsun charlton coolde westhamda kiralik oynamisti ayrica disiplinsiz diye senin yonetimin almadi hangi hoca der coloccini gelmesin bu takima diye ertugrul tamda onlari istedi aslinda hatta haber cikti besiktas colocciniyle anlasti diye ispanyadada haber cikti deportivo baskani aynen soyle diyor bana besiktastan kimse gelmedi coloccini icin gelsede satmicaktim zaten bosuna bana ertugrul deyip durma aslanim tek suclu yonetimdir gidecekler vizyonu olan adamlar gelecek siz bakmayin ertugrul saglamin diaattayi ben aldim higaini ben aldim dedigine gordonu hoca almis olabilirmi akil var mantik var gordondan 2 saat oncesinde drpic diye bir adam geliyordu hoca 2 saatte kararmi degistirdi kaldiki drpicide istedigini zannetmiyorum coloccini dedi olmazsa melberg dedi olmazsa meite dedi olmadi gardneri alin dedi olmadi mastrovici alin dedi hicbirini alamadi beceriksizler sonra ertugrul suclu oldu yaziklar olsun bazi zihniyetlere zaten ertugrulun besiktasin basina gecmesini icine sindiremeyenler oldu sirf politik dusunceleri yuzunden bile alasagi edilmeye calisildigi aciktir ve bunlardan birininde kim oldugunu sen kendin iyibiliyorsun |
Aynen yaa,ama anlamıyorlar işte veyada biz anlatamıyoruz!..Hocanın taktiğine,sistemine laf edin ama bunda laf edilecek bir şey yok.Bal gibi yönetimin hatası işte.Yönetim Ertuğlul hocaya 20 milyon euro verdi,git istediğin topçuyu al mı dedi Allahaşkına.Bakın 20 milyon euro diyorum,onu bir futbolcuya verenler var!..