Alıntı:
sierra´isimli üyeden Alıntı
ERTUĞRUL aşıkları farkında değil ama bu şekilde ertuğrula da yazık oluyor kariyerinin başında kaldıramıyacağı bir yük altında ve ne yazık ki bu bir sene bunu kanıtladı eğer sizin dilediğiniz gibi kalır ve yine başarı gelmezse onun geleceğine de yazık olacak keşke biraz daha tecrübe kazanması ve isim yapması beklenseydi. O istediğininz KALİTELİ STOPERLER ve ÖN LİBEROLAR ertuğrulla olmmaz kimse kendini kandırmasın. |
simdi herkez once sunu anlasin ertugrula asiklikla alakasi yok bizim askimiz siyah beyaza bunu bikere ayirt edelim sinem ayip oluyor
2. si biz istikrarin olmasindan yanayiz delboskeye istifa tiganaya istifa diyipte ertugrulu kovun daha tecrubeli bir hoca getirin ona sabredelim diyenlere sadece HADI ORDAN diyorum 3 maglubiyet sonra onada denecek seyler bellidir 3. su transferi yonetim yapar gelecek futbolcu alacagi paraya ve imkanlara bakar misal veriyorum fifadaki toplam 30 tane tazminat davasinin 10 tanesi besiktasa aitse kimse su futbolcu hoca icin gelmez muhabbetine benimle girmesin delboske icin kim geldi o zaman diye sorarlar adama yada delboske icin yildiz geliyordu mademde neden zamaninda almayip delboske gibi bi adamada yazik etti diye sorarlar
4. su onunuze geleni istikrari savundugumuz ve belkide en az sucun hocada aranmasinin gerektigini soyledigimiz icinde fettullah gulenci cemaatci ertugrul asigi gibi yorumlar yapmaktanda vazgecerseniz sevinirim tesekkurler
5.si burdaki herkez td likten bukadar anladigi icin zaten sayisiz futbolcu 4 5 tane hoca kovdu bu yonetim
6. si istikrarsizlik takimin ustunde karabulut gibi dolasiyor kimse bunun farkinda degilmi 6 sene calisilan gordon milne doneminden bu yana daha takimda 2 sene kalma basarisi gosterebilen bir antrenor yok gelen hocalarin hepsimi kotuydu yani gordondan beridir en az 10 hoca degisti tek lucesku sampiyonluk yasadi 2. olan hocalar bile kovuldu luceksuda sampiyonluk yasadiktan sonra birsuru olaylar dondu besiktas yonetiminin once buna dur demesi lazim kaldiki luceskununda geride biraktigi takim tambir yaslilar ordusuydu onun enkazini duzeltmekte besiktasin senelerine mal oldu seneye hadi bakalim yeni hoca gelsin iyide transferler yapilsin besiktas kacinci olur yine gorecegiz bu yonetim anlayisi degismedikce yonetimler hocalarinin ve futbolcularinin arkasinda guven vermedikce futbol takimlari basariyi yakalayamazlar yakalananlarda gecici basarilar olur luceskununkisi gibi