Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 15:33   #9
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
s_dnz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lütfen körükörüne bağlı kalmayalım,maçları izlemiyor musun arkadaşım...
maclari izliyorum hemde hepsini tek mac kacirmadim bukadar sansizlik yasayan baska takim gordunmu sen sistematik olarak cokertilen her hafta en kritik oyuncularindan 1 yada 2 si olmayan bir takim ya sari ya kirmizilarla cezalandirilan attigi nizami goler sayilmayan bi takim goruyorum yanlis anlasilmasin besiktas harika top oynuyor demiyorum kaldiki harika top oynamasinida beklemiyorum zaten ilk senesinde ama bir takim havaya girmelidir once yeni takimlar havaya girdikleri zaman daha baska turlu oynarlar ama daha sezon basindan beri haklari yenen bir futbolcu toplulugu ve takim nasil havayagirebilirki ve yabancilarinin 5 tanesi haric turklerinin rezil rusvan top oynadigi bir takim ankarada gol verilmez su son macta bile serdara yapilan net penalti var hemde ayni dakikada 2 tane hakem ne cekmeyi goruyor ne tekmeyi dakika 75 hakem belki orda onu calsa besiktas 2 yi bulacak ve bugunki kaos ortami olmayacakti ama skor yorumculari okadar cokki aramizda her maglubiyetten sonra gelip rezil ertugrul demek icin adeta bekleyenler var aramizda sivas macinda herkez iyi yonetti takimi dedi gs macinda oyle dedi ama yenilince ertugrul cok kotu hoca ilan edildi boyle degil boyle basit olmamali ben hocanin iyi td olduguna inaniyorum inanmayanada saygi duyuyorum tesekkurler