Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 15:53   #15
sierra
Dişi Kartal

sierra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Diyorum işte ben,neden savunduğumu anlatıyorum...Kısa ve öz,iyi bir başkan ve yönetim kuruluylan,iyi bir kadoylan Ertuğlul hocanın başarılı olacağını düşünüyorum.Şu anda elinde öyle bir fırsat var mı?Bence yok kesinlikle,hem yönetim bakımından hemde kadro...Eline öyle bir fırsat geçsin,bu fırsatı iyi değerlendiriyor mu yoksa değerlendiremiyor mu o zaman görürüz...Kimseylede boş yere tartışma içine girmem,seviyeli bir şekilde tartışırsak neden olmasın...Benim görüşüm budur ve doğru olduğunuda düşünüyorum,yoksa boş yere niye savunayım,babamın oğlu değil herhal Ertuğlul Sağlam...
söylediklerine çok hak veriyorum arkadaşım çünkü geleceğe dönük bir yorum yapmışsın daha iyi bir yönetim ve daha kaliteli bir kadroyla ertuğrulun başırılı olması mümkün evet, zaten şu anda öncellikle yönetim gitmeli yeni gelen yönetim ertuğrulla iyi bir kadro kurup devam etmeyi de seçebilir farklı bir hocayla devam etmeyi de. Buna ek olarak ben de bu sene gördüğüm bazı yanlışlar nedeniyle endişeliyim başka konuda da yazdığım üzere yabancı bir hoca transferde avantaj olabilirdi diye düşünüyorum ayrıca ertuğrulun taktiksel ve oyun okumadaki hatalarının yönetimden kaynaklandığını sanmıyorum bunları burada çarşaf çarşaf yazmaya gerek duymuyorum zaten binbir gazetede YORUMCULAR yazıyo ama ille de inat olsun diye NEYMİŞŞ ? diyen arkadaşlar olursa bir liste yapar yazarım. Bunlar benim endişelerimdir bu ertuğrul GİTSİN - KALSIN yorumu değildir zaten ertuğrul SÜPER t. d. olsa barcelonada kahve içiyo olurdu değil mi ? sadece görüş paylaşıyorum
sierra Ofline   Alıntı ile Cevapla