Alıntı:
sierra´isimli üyeden Alıntı
söylediklerine çok hak veriyorum arkadaşım çünkü geleceğe dönük bir yorum yapmışsın daha iyi bir yönetim ve daha kaliteli bir kadroyla ertuğrulun başırılı olması mümkün evet, zaten şu anda öncellikle yönetim gitmeli yeni gelen yönetim ertuğrulla iyi bir kadro kurup devam etmeyi de seçebilir farklı bir hocayla devam etmeyi de. Buna ek olarak ben de bu sene gördüğüm bazı yanlışlar nedeniyle endişeliyim başka konuda da yazdığım üzere yabancı bir hoca transferde avantaj olabilirdi diye düşünüyorum ayrıca ertuğrulun taktiksel ve oyun okumadaki hatalarının yönetimden kaynaklandığını sanmıyorum bunları burada çarşaf çarşaf yazmaya gerek duymuyorum zaten binbir gazetede YORUMCULAR yazıyo ama ille de inat olsun diye NEYMİŞŞ ? diyen arkadaşlar olursa bir liste yapar yazarım. Bunlar benim endişelerimdir bu ertuğrul GİTSİN - KALSIN yorumu değildir zaten ertuğrul SÜPER t. d. olsa barcelonada kahve içiyo olurdu değil mi ?  sadece görüş paylaşıyorum |
zaten bu yonetim kalirsa ertugrul hocada gitsin bende diyorum bu yonetim kalacaksa hocam gitsin bu yonetimle basari soz konusu olamaz ancak bizde ertugrul hocanin kara kasina kara gozune hayran degiliz herhalde yeni yapilanmalar zaman alir sen takim yasini 32 den 22.5 e cekmissin ve belkide son 4 sezonda yakaladigin en iyi dereceleri yakalamissin ee o zaman ayni yerde israr etmeyipte neden yenileyelim onu anlamiyorum surekli silbastanmi yapilacak bu takim