Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 16:04   #31
sierra
Dişi Kartal

sierra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[quote=once_biz_vardik1903;645151]
Alıntı:
sierra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim yazıma cevap atmışsın ama benim söylemediğim şeylerle ilgili yazmışsın ben istikrarla ya da fettullahçılıkla ilgili bişey yazmadım. Sadece bu başarısızlığın ertuğrulun kariyeri içinde zarar olduğunu ve kaliteli oyuncuların ertuğrulla gelmeyeceğini yazdım. Del bosqueye neden yazık edildiğini DEMİRÖRENE SORACAKSINIZ benim tek söylediğim bir futbolcu bir takıma gelirken 3 şeye bakar
1. takım ligde şampiyonluğa oynuyormu ? + şam liginde oynuyor mu
2. paramı zamanında tam alacakmıyım
3. teknik direktör kimdir, iyi midir, kariyeri nedir?

yani demekki gelmesi gereken futbolcu en son hocaya bakar degilmi oyle yazmissin yonetimin ikna kabiliyetine kaliyor is zicoyla alakasi yok garanti 3 milyon euro mac basinada 26 bin euro verirsen 34 yasindaki her carlosu alirsin peki asil soru su besiktas yonetimi fenerin sadece carlosa ayirdigi 20 milyon euroyu besiktas takimina yapilacak butun transferler icin ayirabiliyormu tabikide hayir o zaman bu durumda hocadan kaliteli bir transfer beklemek zaten hata oldugu gibi bu butceyi 4 senedir bir dengeye getiremeyip besiktas gibi taraftari olan bir klubun kardan cok zarar etmesini saglayan bu yonetimle hangi hoca calisirsa calissin basari gelmez bunu bikere anlayalim ancak genc yetenekleri takima katip aydin serdar ozkan ibrahim kas holosko gobo bunlari birbirine iyice alistirip takim olmakla gelir ha yonetim bunun garantisini versin once sezon sonu desinki hocam sana 2 tane istedigin oyuncuyu alacaz ama kimi istersen iste anliyordundur herhalde kimi isterse iste dedigim zaman drogbalardan falan bahsetmiyorum verebilirmi bu garantiyi zaten vermedigi icin degisik degisik genc yetenekler uzerinde duruyor besiktas yoksa coloccini geldi edmilson geldide ertugrulmu hayir dedi

ayrica ertugrul asiklari yazdigin icin ertugrula degil istikrara asigiz yazdim gerisi senin icin degil ustune alinma o sekildede suclaniyoruzda o yuzden orayada yazmis bulundum
Ben artık yöentimin başarısızlığıyla ilgili yorum yapmıyorum bile YÖNETİMİ KAFADAN SİLDİM bu yönetim gitmeli onu tartışmaya gerek yok bile o yüzden boşuna yönetimin başarısızlıklarını yazmakla kendine eziyet etme çünkü zaten aynı fikirdeyiz. Ben yeni bir yönetim ve iyi bir yönetim kadrosuyla yeni bir sayfa açıldığında ertuğrul ne yapar başarılı olur mu ? tartışmayı burdan alırsan sevinirim. siz diyorsunuz ki yeni yönetim gelsin ama hoca kalsın istikrar sağlansın. Tamam hiçbir itirazım yok ben de diyorum ki siz bu görüşünüüz de haklısınız ama sene içerisinde transfer dışında ( transferde yönetim ve ertuğrul sorumludur hatta para mezzusu falan) ertuğrulun bazı hataları oldu taktik anlamda, oyuna midahele anlamında işte bu hataların tamamen ertuğrulun t. direktörlüğüyle ilgili. benim kuşkum acaba iyi bir yönetim ve kadroyla da ertuğrul bu hataları yaparmı ? yani 90 dak. değişiklik yönetimin hatası değil heralde. tabi bu dediğim demek değil ki hadi gönderelim ertuğrulu, dediğim gibi bunlar kuşkularım ama diğer konuda da dediğim gibi herkesin hataları olacktır Terim avrupada nam saldı o da hata yapıyo. Bu yazdıklarım ışığında cevap yazarsan sevinirim
sierra Ofline   Alıntı ile Cevapla