Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 16:18   #32
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[quote=sierra;645166]
Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben artık yöentimin başarısızlığıyla ilgili yorum yapmıyorum bile YÖNETİMİ KAFADAN SİLDİM bu yönetim gitmeli onu tartışmaya gerek yok bile o yüzden boşuna yönetimin başarısızlıklarını yazmakla kendine eziyet etme çünkü zaten aynı fikirdeyiz. Ben yeni bir yönetim ve iyi bir yönetim kadrosuyla yeni bir sayfa açıldığında ertuğrul ne yapar başarılı olur mu ? tartışmayı burdan alırsan sevinirim. siz diyorsunuz ki yeni yönetim gelsin ama hoca kalsın istikrar sağlansın. Tamam hiçbir itirazım yok ben de diyorum ki siz bu görüşünüüz de haklısınız ama sene içerisinde transfer dışında ( transferde yönetim ve ertuğrul sorumludur hatta para mezzusu falan) ertuğrulun bazı hataları oldu taktik anlamda, oyuna midahele anlamında işte bu hataların tamamen ertuğrulun t. direktörlüğüyle ilgili. benim kuşkum acaba iyi bir yönetim ve kadroyla da ertuğrul bu hataları yaparmı ? yani 90 dak. değişiklik yönetimin hatası değil heralde. tabi bu dediğim demek değil ki hadi gönderelim ertuğrulu, dediğim gibi bunlar kuşkularım ama diğer konuda da dediğim gibi herkesin hataları olacktır Terim avrupada nam saldı o da hata yapıyo. Bu yazdıklarım ışığında cevap yazarsan sevinirim
zaten yonetim gitmeli ertugrul hoca kalmali diyorsam dogru duzgun bir yonetimle basarili olacagina inandigim icindir zaten ertugrul hocanin yonetim yuzunden basarirsiz olduguna inanmasam onunda gitmesini isterdim ben uefa futbol otoritelerinin avrupanin grelecek vaad eden en iyi 20 antrenoru arasina koydugu bir adamdan birsey olmaz denmesine karsiyim cunku smarik degil kompleksli degil konusmalarinda hicbir tutarsizlik yok herseyi duzgunce yapmaya calisiyor birkac degisiklik hatasi olmustur muhakkak ama elindeki kadronun kisitliliginida unutmayalim kaldiki degisiklik yaptigi maclarda kayseri ve sivas maci olarak soyluyorsunuz buyuk ihtimalle hatalarida var yok demiyorum
ama herkezin gelip yenilgiden sonra konusmasina karsiyim ben trabzon macinda ben burda dedimki ertugrul hocanin delgadoyu oyundan almasi cok buyuk hataydi kimse gelip bunu demedi ama yenilince herkez geliyor konusmasi daha kolay oluyor cunku ben iyi bir yonetimle cok buyuk islere imza atacagini dusunuyorum ha olduki ertugrul gitti baska iyi antrenor olduguna inandigim bir hoca geldi onun icinde ayni seyleri soyleyecegimden ve ayni konuyu acacagimdan emin olabilirsin sonucta inadina tigana diyede konu actim ben onadami asiktim yani herseyin istikrarla hallolacagina inaniyorum bu kadroda israr etmeliyiz bu takima iyi takviyeler yapmaliyiz oyle 10 tane birden degil en az 3 en fazla 4 oyuncu ve tam oyuncular kaliteli oyunlular olmali stoper onlibero sag back ve sol back bu 4 takviye yapilirsa seneye burda hep birlikte bidaha konu acariz insallah