Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 17:22   #3
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Haksız penaltı dışarı atılacak!
OFTAŞ yenilgisiyle UEFA'yı da zora sokan Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyeleri, hakem hatalarına tepki gösterdi.
Click the image to open in full size. Tesisler, bedensel engelliler ve güreş şubelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yücel, BJK TV'de yer alan röportajında, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında verilen ceza nedeniyle boş tribünler önünde oynamak zorunda kaldıklarını ifade ederek, ''Verilen cezayı hak etmediğimizi düşünüyorum ama taraftarımızın da dikkatli olması gerekir. Yapacakları yanlış, takımımızı onlardan daha fazla mahrum bırakacaktır'' dedi.
Her türlü haksızlığa karşı olduklarını belirten Yücel, ''Trabzonsporlu Barış Memiş oyundan atıldığında taraftarımızın tutumunu hatırlayınız. Hakemi protesto ettiler. Bizim tavrımız net. Her türlü haksızlığa karşıyız. Hakem hatalarıyla birlikte verilen bu ağır cezalar aklımıza 'Bu işler sistemli olarak Beşiktaş aleyhine mi yürütülüyor' düşüncesi getiriyor. Bana göre hakem hataları nedeniyle 12 puan kaybettik. Her şeye rağmen sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

-DERİŞ: ''BİZİM İÇİN HAYIRLI BİR SEZON OLMADI''- Voleybol, hentbol, kürek ve boks şubelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş ise bu sezon her türlü aksiliğin kendilerini bulduğundan yakınarak, ''2007-08 sezonu bizim için hayırlı bir sezon olmadı. Umuyorum ligi iyi bir yerde bitiririz'' dedi.
''Bilerek ya da bilmeyerek, bütün haksızlıklar Beşiktaş'ı buldu'' diyen Deriş, taraftarları ılımlı olmaya davet edip, ''Birkaç kişinin yaptığı hareket binlerce kişinin takımdan mahrum kalmasına neden oldu. Taraftar herkes için önemli ama bizim için daha önemli. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında taraftar olsaydı, mağlup olmayabilirdik'' diye konuştu.
-''HAKEM HATALARI CANIMIZI ÇOK YAKTI''-
Deriş, hakem hatalarının canlarını çok yaktığını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Herkes için eşit bir yönetim arzu ediyoruz. Bizim lehimize yapılan hakem hatalarına da karşıyız. Bunu açıkça deklare ediyoruz. Her zaman haktan yanayız. Kesinlikle bize uydurma bir penaltı da verilsin demiyoruz. Verilir ise kabul etmeyeceğiz. Futbolcularımıza (Atmayın ya da dışarı atın) diye ricada bulunacağız. Bu kadar net söylüyorum. Ama bize karşı yapılan hatalar, bardağı taşırdı. Bunları dile getirince bize kızıyorlar. Bize kızanlar kendilerini bizim yerimize koysunlar. İnsanız sonuçta, biz de sinirleniyoruz. Çünkü bu sene çok üzüldük. Artık üzülmek istemiyoruz. Rakiplerimize ne veriliyor ise bize de aynı verilsin. Ne fazlası ne eksiğini istiyoruz. Eşit bir yönetim istiyoruz.''

A.A.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla