Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2008, 23:54   #27
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Bazaarinönü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
afedersin de manutd nin ba$ına gelen fergusonla ertuğrul(HOCAN) birmi?futbol bilgisi olur insanda o zaman kalsın derim sen 1 yıl boyunca takıma FUTBOL oynatamadın.liverpool maçındada oynamadık marsilya maçında da.ne ertuğruldan ne yıldırımdan ne de sinandan mutlu değilim hepsi defolsun gitsin!

sevinmek için sevmedik olayının da bir sınırı var sen Türkiye'nin en köklü 3 klubünden birisin.ba$arı lazım bu taraftar bunu hak etmiyor.

en basitinden $öyle söyleyeyim ben '91 Aralık doğumluyum 16mı bitirdim.benim doğumumdan beri Be$ikta$ sadece 3 $ampiyonluk görmü$ ve ben sadece 1 tanesini hatırlıyorum oda 100.yıl $ampiyonluğumuz.

Avrupada ba$arımız var mı_? Yok. e ben biraz da mutlu olmak istiyorum.

Ha vazgeçersem bu sevdadan da Allah Belamı Versin!
manchester united gibi bir takimin basinda 20 senedir duruyor ve sampiyonluk sayisi sadece 7 herseyden otesi dunyanin en cok kazanan klubunun daha sadece 1 tane cl kupasi var sizin anlayisiniza gore bununda basarisizlik olmasi gerekmiyormu peki kaldiki ilk senelerinde 4 5 sene boyunca sadece 7 ve 8. cilikler yetinmisler ama adamlar sabretmis yonetimlerini profosyonellestirmisler hocanin arkasinda durmus ona inanmislar ama biz nedense kimseye inanamiyoruz her sene sampiyon olcak olsak inanin sizde SIKILIRSINIZ tabiki bizde isteriz boyle birsey ama bu birden bire gelecek bir basari degil bu soyledikleriniz istikrarla olacak seyler