Ya arkadaşlar hala Ertuğrul hocayı savunduğunuza inanamıyorum! Kişiliğine, karakterine kimse bişey diyemez alnını karışlarım ama takımın durumu ortada maalesef BEŞİKTAŞ' ımızı taşıyabilecek durumda değil ha belki dediğiniz gibi 5 yıl 6 yıl sonra çok iyi bir hoca olabilir ama artık bizim 5-6 yıl bekliyecek ne sabrımız ne de sinirimiz kaldı... Madem istikrar diyorkduk o zaman takımı şampiyon yapan avrupa kupalarında alnının akıyla oynatan Lucescu yu niye gönderdik???
Aldığı oyuncular ortada, oynattığı daha doğrusu oynatamadığı futbol ortada ki futbol demeye bin şahit gerek, takım üzerinde en ufak bir otoritesi yok
Kimse kalkıpta vay efendim siz sevinmek için seviyorsunuz demesin artık bunu diyenler eğer hala sokakta, işyerinde, arkadaş ortamında hiç canı yanmadan hiç sıkılmadan hiç sinirinden ağlamadan o fb lileri o gs lileri dinleyebiliyor insanların yüzüne bakabiliyorsa zaten dicek bir sözüm olmaz gurur olur insanda, BEŞİKTAŞ lıda da bu herşeydir zaten.. Biz bunca senedir herşeye göğüs gerdik stadı doldurduk, heryerde göğsümüzü gere gere haykırdık asla başımızı eğmedik peki ne oldu bu forma bu takım bu halemi gelecekti 30 senedir böyle rezillik görmedim dünya tarihine geçtik be 8-0 kimileri unutmuş olabilir ama aklıma geldikçe hala ağlıyasım geliyor artık kimseye gık diyemiyorum yapıştırıveriyorlar suratıma!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Konu CEK_BJK tarafından (13-04-2008 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir..
|