Konu: Operasyon
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2008, 09:34   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Operasyon

Operasyon
Click the image to open in full size.

İtalya'da bulunan Başkan Yıldırım Demirören yarın İstanbul'a dönecek, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile geniş çaplı bir toplantı yapılacak.
13.4.2008



Son 4 haftada kaybedilen 3 maç ve tükenen şampiyonluk umutları, Beşiktaş’ta şok etkisi yarattı. Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla başlayan düşüşün, derbi yenilgisi ve son olarak OFTAŞ karşısında alınan mağlubiyetle devam etmesi üzerine Siyah-Beyazlı camiada olağanüstü hâl ilan edildi. Basketbol takımıyla birlikte İtalya’da bulunan Başkan Yıldırım Demirören’in yarın İstanbul’a döneceği ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile geniş çaplı bir durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

Görüş alışverişi yapılacak
Kötü gidişatın hesabını soracak olan Yıldırım Demirören, takımın eksiklerini ve yapılması gerekenler için Sağlam ile görüş alışverişinde bulunacak. Yöneticilerin de bulunacağı toplantıda, yeni sezonda Siyah-Beyazlılar’ın transfer politikası da ele alınacak. Kara Kartal’da bu sezon bekleneni veremeyen futbolcularla yollar ayrılacak, görüşülen isimler de netlik kazanacak.

Gordon listenin ilk sırasında
Beşiktaş’ta gönderilecek isimler arasında listebaşı belli: Gordon Schildenfeld... İlginç protesto görüntüleri internette yayınlanan Drpiç’in yerine alınan Hırvat oyuncu, bir türlü bekleneni veremedi. OFTAŞ karşılaşmasında yaptığı hata sonucunda Kartal’ın yenilgisini hazırlayan Schildenfeld’in yerine kariyerli ve maliyeti yüksek bir stoper alınması planlanıyor. Ayrıca kadrodışı bırakılan Ricardinho da gönderilecek. Böylece kulüp, Sambacı’nın yıllık 1.750 bin Euro’luk maliyetinden kurtulacak. Fransız kulüplerinin talip olduğu Bobo’ya da iyi bir teklif gelmesi halinde yollar ayrılacak
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla