Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2008, 12:26   #1
nbacem
 
nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Beşiktaşlılar doyasıya eğleniyor.!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Beşiktaşlılar Dostluk Gecesi'nde Beşiktaş yöneticileri doyasıya eğlenerek stres attı.Azka Otel'de düzenlenen gecede bir konuşma yapan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tamer Cansever, kendileri için en önemli şeyin dostluk olduğunu belirterek, "Bundan 25-30 sene önce farklı takımların taraftarları, formalarını giyerek yan yana maç izliyorlardı. Biz Bodrum'da dostluk gecesi adı altında bu adımı atmak istedik. Şunu çok iyi biliyorum, aranızda Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Trabzonsporlu veya diğer kulüplerimizden olan dostlarımız var" diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan ise Gençlerbirliği Oftaşspor mağlubiyetinin ardından böyle bir geceyle üzüntülerinin biraz olsun hafiflediğini söyleyerek, "Bu gece, üzücü bir gecenin ertesinde bizi tek teselli eden olaydır. Bize bu güzel geceyi yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni lokal de, Beşiktaşlıların övünmesi gereken bir kartal yuvasıdır" ifadelerini kullandı.
Yöresel halk oyunlarının sahnelendiği geceye katılanlar eşleri ile dans etti. Asbaşkan Levent Erdoğan da eşi Cansın Erdoğan ile ilk dansı yaptı. Geceye katılanlar zaman zaman Beşiktaş lehine tezahüratlarda bulundu. Bu arada Fenerbahçe taraftarı olan Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan da Beşiktaş bayrağı salladı. Geceye katılanlar daha sonra hep birlikte 10. Yıl Marşı'nı söyledi. Asbaşkan Levent Erdoğan'ın Siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte tezahürat yapması renkli görüntüler oluşturdu.
Gecede Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan'a üzerinde Bodrum Kalesi ve amfora kabartması olan hediye verdi. Geceye ayrıca Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Behçet Ümitlen, Genel Sekreter Kenan Öner, eski futbolcular Mehmet Ekşi, Necdet Ergün ile bazı spor yazarları da katıldı. Gece sahne alan sanatçıların seslendirdiği şarkılarla devam etti.

13.04.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA



BİZ BURADA HER DAKİKA KAHROLUYORUZ ONLAR ORADA CEPLERİNDEKİ KARA PARAYLA GÜNLERİNİ GÜN EDİYORLAR.. DEFOLUN GİDİN BAŞIMIZDAN.!
nbacem Ofline   Alıntı ile Cevapla