Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2008, 13:06   #75
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[quote=PascaL_NoumA_21;646056]
Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nedense biz bağırmış oluruz hep iyi giden işlerde ya bırak allahını seversen ya ne bağırcaz hocam bu taraftara herşey mustehak luce gibi adamı bile söve saya kovdurdular sonra kral çarşıymış pehh artık onlara da güvenim yok güya beşiktaşın cesur kalbiymiş demirörenden para yemekten başka bişi yapmıyorlar bira paralarını demirören veriyo diye statda demirören lehine çıt bile çıkmıyor herkes menfaatine düşmüş ne başarısı bizim değişceksek kökten değişim lazım

en basta senin zihniyetinin degismesi lazim oldugu kesin carsiyi severim ama su demir orene olan suskunluklarini anlamiyorum anlamayacagim artik kimse kusura kalmasin ama resmen supelenmeye basladim ben bu isten carsi sebaya git seba istifa et diyen carsi bu adama nasil sessiz kalir ben yonetimdede istikrardan yanayim ama bu adami 5 senedir deniyoruz belki kalsa ilerde ogrendikce iyi olabilir ama ogrenene kadar donusu olmayan yollarada girebilir klup o yuzden bu demir orenin artik gitmesi lazim bu adamla istikrar zaten olmaz bu yonetim kalacaksada hoca kesinlikle gitmeli bu yonetimle basarili olmasi cok zor