Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2008, 21:47   #1
gulname
 
gulname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
cıldırmamak eldemi?

İstanbulda IBB ye yeniliyoruz. Kendi evimizde fb ye yeniliyoruz. İstanbulda Oftaş'a yeniliyoruz. En kötü bu hafta galip gelseydik. Lider ile aramızda 3 puan olacaktı.

Gs Sivas deplasmanına gidecek ve Fb ile oynayacaktı. Fb ise Gs deplasmanına gidecek , ve de son hafta TS deplasmanına gidecekti.

Biz ne yaptık intihar ettik hem de birincisinde kendimizi öldüremedik üzerine tam iki kez daha intihar ettik.

Bu seneki kadar avantajlı fikstürü ve şampiyonluk şansını bu kadar kolay bulamayabiliriz.

Bu sene çok para kazanmış bir fb yi bu defansla ve bu forvetle bir daha seneye yakalar mıyız !? Bu kadar yönetim ve teknik heyet bunalımı yaşayan bir Gs yi seneye yakalar mıyız !?
Bu yönetim yapısıyla ve maçın 10. dakikasında şişirme top oynatan bu teknik heyetle gelecek sene biz bunlardan iyi olur muyuz sizce !?

İşin ilginci hakem desteği almış olasalarda yine de o veya bu şekilde gollerini atan , zaman zaman da tempolu ve iyi oyun tutturan gs yine şampiyonluğa koşuyor.
Bu adamlar çok güçlü olduğu iddia edilen , bu kadar pofpoflanan fb nin elinden iki senede bir şampiyonluk alıp "Alnımızın akıyla" t-shirtleri bastırıyor.

Gelde deli olma. İki senedir şampiyonluk istikrarlı bir Beşiktaş için son derece basitti. Sivas kadar davaya inanmayan , davayı kovalamayacak acizlikte bir takım, acemi bir Teknik Heyet ve iki doğruyu üstüste ekleyemeyen bir yönetim yüzünden kapımıza gelmiş şampiyonluğu kaçırıyoruz. Aslında buraya kadar gelmesi bile tamamen taraftar desteği ve zorlaması ile.

Çok şeyin değişmesi lazım çoook. Ama değişim Yönetimden başlamalı. Yukarıdan aşağıya. Tepeden tırnağa !!!

Saygı duyulmayan bir yönetimi en dandik hakem bile tınlamıyor. Söylediği sözün arkasında duramayan , göbeği bağlı bir yönetimi MHK ve TFF hiç takmıyor.

Parasını alamayan , hakları savunulmayan , sahada, otoparkta dayak yiyen , medyanın, Erman'ın önüne atılan , sahip çıkılmayan ; hocasının kısmetçi , mülayim ve acemi olduğunu gören, Sinan'a mı , Ertuğrul Hoca'ya mı inanması gerektiğini anlayamayan futbolcu da kendini zorlamıyor. Sahada sadece vecibeleri yerine getiriyor.

Bütün sezonun özeti budur.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gulname Ofline   Alıntı ile Cevapla