Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2008, 10:31   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İki günlük izin bitti

Cuma günü oynanan OFTAŞ karşılaşmasının ardından iki gün izin yapan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynayacakları Çaykur Rize maçı hazırlıklarına bugün başlıyor. Ümraniye'deki idman saat 16.00'da başlayacak ve basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Mert Nobre: "Çok üzgünüz"
Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı golcüsü Mert Nobre, son haftalarda kaybedilen puanlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ancak son maçlarda gol yollarında etkisiz olan Nobre, “Gençlerbirliği Oftaş karşılaşması zirve yarışında bizim çok önemliydi. Ancak seyircisiz oynadığmız karşılaşmadan puansız ayrıldık ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldık. Bundan sonraki 4 maçımızdan da 3’er puan çıkartmalıyız” dedi.

Rüştü: ‘Tüm maçlarımızı kazanacağız’
Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasında sakat olduğu için kaleyi genç file bekçisi Hakan Arıkan’a bırakan Rüştü, artık hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi. Tecrübeli eldiven, “Sivasspor’u mağlup ettikten sonra zirve yolunda morallenmiştik. Ancak Oftaş’a yenilip, iddiamızı bile zora soktuk. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bundan sonraki hedefimiz tüm maçlarımızı kazanmak” diye konuştu.

Taraftar tepkili
Seyircisiz oynanan Gençlerbirliği OFTAŞ maçında kaybedilen puanların ardından, taraftarlar faturayı yönetime kesti. Forumlarda kötü gidişi tartışan Siyah-Beyazlı futbolseverler, İnönü’de oynanacak sezonun son karşılaşmasında Başkan Demirören ve yönetimini protesto etmeyi planlıyor.

Kötü gidişat sorgulanacak
Son 4 haftada kaybedilen 3 maç sonunda şampiyonluk yarışında umutları tükenen Siyah Beyazlı ekip, Teknik direktör Sağlam ve Menajer Sinan Engin ile bir araya gelecek. Görüşme neticesinde edinilen bilgiye göre Devler Ligi'ne gidilemezse radikal kararlar alınabileceği söyleniyor.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla