Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2008, 10:59   #18
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sabancı başkanlığa aday
Yalçın Sabancı Beşiktaş'ta başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Sabancı,“Olağanüstü kongre kararı alınsın, 100 milyon $’lık kaynakla hemen başkan adayı olurum.”

Click the image to open in full size.



Son Oftaş yenilgisiyle şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan, hatta Şampiyonlar Ligi hedefini bile tehlikeye sokan Beşiktaş'ta sürpriz bir başkan adayı ortaya çıktı. Daha önceki seçimde de adı geçen Yalçın Sabancı, olağanüstü kongre kararı alınması halinde göreve talip olduğunu söyledi. Demirören ve ekibinin Ocak 2010'a kadar görev süresi olmasına rağmen transferde izlenen politika, Del Bosque krizi, takımın başarısızlığı ve herşeyin de yönetime mal edilmesi kongre muhaliflerini harekete geçirdi.

ÜNLÜ işadamı Yalçın Sabancı, kötü gidişe son vermek adına göreve talip olduğunu ve olağanüstü kongre kararı alınması halinde hemen adaylığını açıklayacağını dün açıkladı. Sabancı bu göreve gelirse 100 milyon $'lık kaynağının da hazır olduğunu söyledi. Muhelefetin yanı sıra taraftarın da tepkisini çeken Yıldırım Demirören ve ekibinin Sabancı'nın bu tavrı karşısında nasıl bir politika izleyeceği merak ediliyor. Camianın önde gelenlerinin de Sabancı ismine sıcak baktığı biliniyor.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla